Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Da li može preko uplatnice da se uplati za šest meseci?
А шта да радимо ми који смо неваљали па на фору узмемо број од неке добре вукајлијашице са машала сисама под изговором да им допунимо за ктитор уплату, па их послије бомбардујемо неодољивим бањалучким хумором?
И да не заборавим похвалити каизена за овај новитет. БРАО ДОМАЋНЕ! Да ти коњи не буду глупи, да ти септичка јама никад не прељева и да ти мрави слатко не пождеру! Свака част и жив био.
Ja uplatila, i opet se šarenim na četu.
Meni odgovara sms, jer me više mrzi da čekam red i pamtim datum isteka naloga, nego Kajzena da aktivira isti :P
Pa kaizen ubio dve muve odjedared, sredio ktitorstvo, a i istrebiće belu kugu čini mi se.
Skupimo pare za autobusku kartu pa idemo da širimo humor(i još ponešto) po bratskoj nam državi :))
Ја уплатила, ради савршено :)
Protiv!
Nema smisla nolajferima činiti ustupke ovog tipa i na taj način dozvoljavati da njihova debela guzica dodatno zadeblja. Nek prošetaju do pošte, banke bilo čega a ne samo sajt sajt sajt debeli krembili jedni!
Ono, ustaneš, uključiš mob i vidiš poruku od operatera kojom te obaveštavaju da su ti skinuli nekih 240 dindži za to i to, a da to tog meseca nisi tražio.
Ne radi tako :)
Сад ће више људи уплаћивати клитора, више кеша за тебе, да имаш за кладиону..
Ne.
Пар дана сам била одсутна па нисам видела ово ново правило за плаћање ктитора. А данас сам уплатила ктитора за 6 месеци на уплатницу.
Лично ми не одговара да плаћам преко СМС-а. А још мање ми се свиђа идеја да ме неко условљава како ћу и колико ћу да уплатим у цугу.
Upravo aktivirao.
E može pitanje:
Ovaj post na onom "KTITORI" tabu
Za sada nije moguće uplatiti Ktitor nalog iz inostranstva, mada se radi na tome. U međuvremenu, ukoliko znate nekog iz Srbije sa pripejdom, možete mu uplatiti kredit u iznosu mesečnog Ktitor naloga a on vam zauzvrat aktivirati nalog.
Jel to bilo ili si dod"o nakon mog predloga?
Pitam ne samo da bih se osećao dojajno što si preuzeo ideju, nego zato što se tripujem i da je bilo i da nije bilo.
Evo ja probao sad takodje, radi...
@industrial nije bilo. hvala na ideji :)
hvala svima na testiranju, izgleda da radi kako treba :)
Ma nema na čemu, ajd čujemo se kad zamodujem. ;-]
Pitam ne samo da bih se osećao dojajno što si preuzeo ideju, nego zato što se tripujem i da je bilo i da nije bilo.
Ma bre ima da se osećaš dojajno. Dorba ideja. Još da vidimo kolke su stipse :)
Kajzene, drap ded :P
MAMA POGLEDAJ ME! MAMAAAAA!!! Mojih 5min!!!
:glanca nokte:
bump =)