Do jaja je ovo, covek laksi na okidacu sada :):) Nego da ustane, obuje se, zakljuca vrata, izadje iz zgrade, tumba se po prevozu/pesaci, udje u banku, popunjava uplatnicu, stoji u redu, ceka, ceka, ceka, uplati, izadje iz banke, tumba se u prevozu/pesaci, udje u zgradu, penje se na treci sprat pesaka, otkljuca vrata, izuje se, pali komp...
Jedino sto mislim da od 2011 godine po zakonu vise ne sme da stoji 200 + PDV, vec 236 dinara (porez uracunat u cenu).
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
To Kaizene , ime moje !
Javlja mi se. Sledeći način uplate je preko fiksnog telefona.
p.s. ox je uplatio ktitora do 2013? škk? pa zar njemu niko nije rekao da će 2012. biti smak sveta!? :P
Boli me kurac, ionako ne koristim opcije ktitora. Teo sam da podržim Vuku. Ovde ću i da umrem, ako bude taj smak :)
Javlja mi se. Sledeći način uplate je preko fiksnog telefona.
Da banujete autora vuk21 okrenite 0800 111 22552,
Da banujete autora Ox okrenite 0800 111 41347...
Taj neki rad? :P :P
Hahah, kako me sjeba Kaizen, pre mi bio izgovor da ne uplaćujem jer me mrzi da idem u banku da se mešam sa plebsom, ali sad ću izgleda morati.
Ko me jebe kad se kurčim.
Ovo , je , do , jaja !
TO JE TO
Church Pub hahahahahahahaha.
Da izaberete Vuka 21 za moderatora okrenite 0800 222 22552. :P
Proso mi predlog :D
Jeee. Ja sam sad ktitior. Osećam se kao da sam bacio 200 dindži.
Jok bre, sada možeš da serendaš po sajtu da si dao kajzenu za pivo!
60 piva , i-ha-ha !
60 * 200 = 12 000 mesečno!
i dalje sranje!
Jebote...sad se mislim...koliko je kinte kaizen dobio u poslednjih par dana.
Хахахахахаха Лемаја објаснила. :) Частим пиво за ово, лепо сам се насмејао!
Lemaja, ja misl'o da se zajebavaš :DDD
Do jaja je ovo, covek laksi na okidacu sada :):) Nego da ustane, obuje se, zakljuca vrata, izadje iz zgrade, tumba se po prevozu/pesaci, udje u banku, popunjava uplatnicu, stoji u redu, ceka, ceka, ceka, uplati, izadje iz banke, tumba se u prevozu/pesaci, udje u zgradu, penje se na treci sprat pesaka, otkljuca vrata, izuje se, pali komp...
Jedino sto mislim da od 2011 godine po zakonu vise ne sme da stoji 200 + PDV, vec 236 dinara (porez uracunat u cenu).
da... dio... ovaj, u stvari, da! ja se zezala.. he.. e jesam vickasta.... :propada u zemlju i briše post:
A šta si napisala? :)
Naravno da jesi tad nisi komprehendovao da ces biti banovan lololololo