брате како је ово до јаја! Сад никад нећу постати ктитор поново јер никад немам 200+ динђи на кредиту.... а сома ипо ми се не даје.... наставићу да "доприносим" сајту кењајући по форуму јбга :(
За постпејд је вероватно ко за нет на постпејду. Дође ти у месечном рачуну тако да је за постпејд скоро исто ко и раније пошто мораш да плаћаш на пошти...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
брате како је ово до јаја! Сад никад нећу постати ктитор поново јер никад немам 200+ динђи на кредиту.... а сома ипо ми се не даје.... наставићу да "доприносим" сајту кењајући по форуму јбга :(
Pa Ktitori po definiciji nisu sirotinja :)
Није ми нешто јасно. Важи ли ово и за пост или само за сиротињу која сваки час иде до трафике да купује цигаре и допуна?
А колико је ово +пдв?
И колико времена прође од слања СМС-а до активације?
Jeeeee :D jos samo da nadjem pare -.-
Obe sekunde, ja testirala noćas.
Кул. Хвала.
a sta bi bilo kad bi umesto "ktitor" napisali nesto drugo, greskom slucajno? ja teo da probam ali ono, malo skupo eksperimentisanje :))
i sta ako greskom neko ukuca drugi broj? jel moze da ti se zali i kaze koji mu je broj telefona pa da to ispravis?
Oce neko da uplati umestno mene ne radi mi mob!
Nepoznata komanda KTITOR molim pokusajte ponovo!!!!!!!!!!!!!
Verovatno ne bi naplatio osim ako ne ubodeš neki drugi servis.
Jok, sve je automatski. Nema naknadne ispravke. Jebe mu mater ukucati ispravno par cifara na telefonu ne bi trebalo da je neki problem :)
Шта би за постпејд????
PDV je 18% što znači 36 dinara. Dodaj još koji din za standardnu poruku (zavisi od provajdera).
Trebalo bi da nema veze. Ali mislim da ako imaš one besplatne minute od paketa, da to neće ići na ovo.
Ozbiljno? Jesi li siguran da je broj ispravam i da si dobro ukucao?
Јој кад то помену... Ја сам онај пословни пакет шта год то било... Знаш ли случајно има ли ту неких ограничења на овакве подвиге или не :С
Pojma nemam.
За постпејд је вероватно ко за нет на постпејду. Дође ти у месечном рачуну тако да је за постпејд скоро исто ко и раније пошто мораш да плаћаш на пошти...
Problem resen ja sam poslao na 6263 a ne na 6236.
па шта онда хистеришеш овде јебо те лебац :)) Забо ми комп од силних узвичника лололо