Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Konkurs za Treci medjunarodni festival poezije i kratke price Joan Flora
Da bi se njegovalo knjizevno stvaralastvo dece i omladine i da bi se sacuvala uspomena na jednog od najvecih rumunskih pesnika Joana Flore ,
prema ideji i inicijativi i Stojana Simica Krpice,uz podrsku Mr Jovana Mihajila i mr Nere Legac Rikic a u organizaciji Scene Svih kreativnih,
Treci međunarodni festival za decu, i srednjoškolsku,studentsku i omladinu do 30 godina“Joan Flora” objavljuje se konkurs za literalne radove u kategoriji pesme i kratke priče te se
pozivaju sva zainteresovana deca,srednjoškolska,studentska i omladina do 30 godina da svoje radove šalju na adresu
Treci međunarodni festival poezije i kratke price
"Joan Flora"
(za konkurs)
Stojan Simic Krpica
Marka Miljanova 18/39
Novi Sad
Republika Srbija
odnosno stojan.simic.krpica@gmail.com (koji imaju email adresu)
o63 550 681.
Molimo one koji imaju email ili da ga otvore ,da nam radije salju radove emailom.
Pravo ucešća imaju sva deca,srednjoškolska,studentska i omladina do 30 godina iz zemlje i sveta.
Radove (do tri pesme,odnosno do tri price ) slati na do 15 maja punim imenom i prezimenom učesnika i adresom telefonom,emailom...Za studentsku i omladinu do 30 godina ime i prezime,adresa,telefon ili email.
Dodela nagrada bice u drugoj polovini maja u Novom Sadu .
Postoje li neke teme ili može da se piše recimo o silovanju rumunskih ciganki ribaćim četkama ili štagod ko hoće?
Malo mi je apsurdno da u istu kategoriju trpaju djecu i ljude od 30 godina. Da li je to znak daljnje infantilizacije mladih?
аххахахахахахахахахаха Јовичићу отварај тему моментално!
Mislim da bi apsurdno bilo da se u istu kategoriju strpaju svi. Mislim da je to podijeljeno.
Ili je to znak gerontoizacije infanata?
:))) сасвим могуће. Неки знак јесте.
Da nije možda kurčina?
Valja se prijaviti na ovaj konkurs.
Dijele li kakve pare?
I što se ova riba ne pojavi da nam malo pojasni, što reče frenki. Inače, nekako se nadam da je dobra riba. :)
Добро бре јебем му сунце, колко ти година треба да научиш да на аватар мож да ставиш шта оћеш
Joj jeste. :(
Stojan Simic Krpica
Ovde sam namirisao neke perverzije. :)
Da nije put sa prvenstvom prolaza?