Nintendo NES, Sega, SNES, arkadni automati i ostale stare dobre igrice koje smo igrali kao klinci

1. Skidam vec 2h i onda -.- Odkad su ove igrice, grafika je ocajna?

2. Skidam vec 2h i onda -.- Odkad su ove igrice, grafika je ocajna?

Kazi da se salis! Kazi da si trol leba ti!

3. ili je troll ili je nackli...

treba mi pomoc, jel treba sve da se unrar, tj. da li treba svaki (jbt ne znam kako se zove) program za pustanje igrica da instaliram.... ili kako vec

pomozite ljudi ^^

4. Nista se ne instalira...kad unrar fajl koji si skinuo, mozes da ga mountujes preko daemon toolsa i da igras odatle, ili da iskopiras sve na hard...na isto ti izlazi...u stvari, treba da se instalira emulator za N64. imas u tom folderu project64 setup.

5. ololololo zajebavam se, ja sam odrastao na komodoru :P

6. Jel zna neko kako se zove igrica, secam se da sam je cepao na automatima ko lud. Fazon ti si neka lisica koja skakuce i baca nozeve, prvi nivo je nesto u sumi, mozes da skupljas da bacas nesto osim nozeva, prva kraljica je kao neka vestica koja moze da se blinkuje...znam da sam objasnio kao na lsd-u ali mozda se neko seca kroz maglu :D

7. Konačno skidam ovo, ima da cepam k'o lud. Ruke se pozlatile onom ko je ovo sastavio. http://www.alisonmoyet.co.uk/forum/images/smilies/pray.gif

8. Skidam vec 2h i onda -.- Odkad su ove igrice, grafika je ocajna?

Say that again. Say that again, I dare you, I double dare you motherfucker, say that one more goddamn time! :DDD

9. Ja pokusavam da sad aktiviram terminator, tj segu s' buvljak.

Treba mi onaj adapter i kablovi za TV..
    Ce pokupujem to na buvdzi..

Nego.. Adapter koji moze da se koristi za terminator?

10. pitanje jedno....
    gde bih mogao kupiti igrice za game boy colour, novih nema nigde.....

11. http://img812.imageshack.us/img812/9382/terminatordiskete.jpg

AKO TI SE SVIDJA LAJKUJ DOK CEKAS DA SE IGRICE SKINU!

http://img543.imageshack.us/img543/1368/banerkn.jpg

http://www.facebook.com/retro.legende

Postanite fanovi na fejsbuku, pa neka legenda zivi! Od prijatelja do prijatelja, od ruku do ruku kao disketa. :)

Ljudi, ako ste voleli dobre stare igrice - lajkujte stranu "Stare dobre igrice koje smo igrali kao klinci" jer u danasnje vreme bez "fejsa" prica je tek do pola ispricana.
    Neka sto vise ljudi ponovo cuje za ovo. Ima onih koji bi se ponovo okupili kao nekad, uzeli dzojstike u ruke i cepali stare dobre igrice do duboko u noc. Medjutim mnogi ne znaju da ovako nesto vise postoji. Realno, masa ljudi ne ume cak ni ovaj forum da nadje na netu, a mnogi od njih nisu ni culi za torrent. Zato zelim da ova kolekcija nekako dopre do tih najsirih narodnih masa. A nesto ce doci do najsirih narodnih masa jedino ako dospe i do svih onih koji ne koriste internet - a takvih je na "fejsu" vecina. :)
    Ove igrice su obelezile nase detinjstvo i mladost. Celu jednu eru koja se dogadjala u, sada vec proslom, 20-tom veku. To je bila era u kome je fenomen video igrica napisao prve stranice svoje uzbudljive istorije - a onda evoluirao u ogromnu i milijardama vrednu industriju elektronske zabave kakvu danas poznajemo.

Zato, jedan lajk, vas mali lajk, je dovoljan da se ne zaborave.

12. NE mogu da provalim ime igrice.....prilicno sam siguran da je negde na ovoj listi.....Samo kratak opis pa ako se neko seti imena bio bih zahvalan.
    Radi se o nekoliko atletskih disciplina.....Pocinje sa 100 m trkom, onda 110 sa preponama, skok u dalj, bacanje koplja, pucanje na glinene golubove i na kraju skok u vis. Ako se neko seca, kada se duze zadrzi dugme prilikom bacanja koplja padao je luster....
    Ako neko pomogne neka ostavi adresu i saljem Milku od 300 grama ako je to to!!! :)

13. Nasao..... :)

Hyper olimpic na NES

14. U slučaju da neko hoće da skine.

15. PRODAJEM NINTENDO 64 U SUPER STANJU SA 6 KETRIDZA NE MOGU DA SE SETIM TACNO KOJI SU, VALJDA IMA NEKI FUDBAL '97, SKUTERI NA VODI, QUAKE, DZEJMS BOND, NEKI AVIONI, NEKI RELI...1200 EURA

16. prava poslastica za sve ljubitelje

17. Kupujem Soni trojku jeftino.

18. TERMINATOR sa dva adaptera na prodaju. Onaj sa plavim dugmadima, de luks mega power model. Pozadina sa zalaskom sunca na plaži. Ima teniće i Maria. Zamjena za Golf 2.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.