Кулен

1. Занима ме одакле је потекла читава прича са Стефаном Костићем и куленом. Како, шта, ово оно... Питам из чисте радозналости, а засебну тему отварам у недостатку других опција.

2. Hahah. 'Ladno si otvorio temu. :)

I mene zanima.

3. Kulen je MIT, legenda, nešto poput urbane legende

http://mi9.com/uploads/movie-tv/1348/robert-pattinson-as-edward-cullen_1024x768_19699.jpg

urbanalegenda

Urbana legenda je MIT gradska priča za koju
    niko ne zna odakle je potekla i ko je autor.

Samo umesto urbana legenda ubaciti urbani kulen lolo

4. Ne stvarno koja je fora, Kostić krao kulen u mesari ili šta već ?

5. Желим прецизне одговоре, линкове, чињенице, а послије тога може спемчина што се мене тиче :)

6. Facafacaa

Желим прецизне одговоре, линкове, чињенице, а послије тога може спемчина што се мене тиче :)

Nije frka

http://vukajlija.com/var/products/posters/201103/80829/stefane-kosticu.jpg?1301802024

7. Аха, полако повезујем. Сад морам нешто да бјежим, па се врнем касније :)

8. U celoj Vojvodini, a verovatno i Srbiji je prisutan opšti trend marisanja kulenja. Iz početka se mislilo da marišu samo Srbi međutim, i od uvek pošteni Mađari kao i Slovaci takođe marišu. To što je neko Mađar ne znači da ne krade kulen.

Sad, taj lopov kulena, ne može biti običan čovek. Ipak to mora biti u pitanju neki pilićarluk u maksimumu, poseta kokošinjcima i odrađivanje komšijskih tavana, ne može bre to svako da radi. Za tu stvar mora da se ima karakter. Celu priču začinjuje, pored već začinjenog kulena i podatak da kulen neverovatno asocira na kurčinu pa tako ispada da kradljivac kulena u stvari pipka kulen i da se igra sa njim.

E sad, analogija kradljivca kulenova i Stefana Kostića, samo meni jasna verovatno; je prosto u tome što je dragi mi Stefi pokazao neke manire kradljivca kulenova. No nebitno. Tuđi maniri su tuđa stvar ali ono što ne volim a stefan jesete uradio je blaćenje likova sa sajta, tj prenošenje njihovog ponašanja iz ril lajfa na sajt i tako stavljanje na uvid širokom auditorijum određene pojedinosti kojeih se zapravo ne tiču.

U stilu Robin Huda, krenuo sam u kulensko pokoravanje i uspeo. U početku je Stefan od kulena bežao kao đavo od krsta, prijavljivao modovima, bunio se ali onda se desio preokret. Stefan je shvatio da se ja dobro zezam i punog srca je primio kulen u svoj zagrljaj i čak krenuo da se šali na tu foru.

Moram reći, svaka čast Stefanu kako ume da primi kritiku, to je osobina vlikih ljudi otvorenog uma i punog srca, naravno ukuliko to rade svesno a ne po inerciji.

Sinoće se praktično desila KULENSKA ŠIZMA kada je Stefan odlučio stati na put svemoćnom kulenu, a dugo ga je čuvao, krio, čak je želeo da se vidimo da mi ga vrati.

Za kraj ovog posta mogu samo da dodam: JEDAN KULEN NE ČINI PROLEĆE STEFANE loollolololo

9. i tako, u glavnom nezanimljiva priča osim kada se ubace vizuelni efekti tipa poster i spam...

10. Е фала на темељитом објашњењу. Брате, могао си магистарски написати на тему, колико си ушао у срж проблема :Д

11. Ništa cofacofaa, red je da se zna!

Samo još da se javi i Stefan i ispriča kako je SHOCKIRAN lolololo

12. Aha, jasno je sad za kulen, a mene interesuje koji su sve to njegovi dupli nalozi, imenom i dodatkom imenu.

13. Nije valjda da se kuleni prvo guraju u rc pa tek onda odvoze u mesare???

14. E sad, analogija kradljivca kulenova i Stefana Kostića, samo meni jasna verovatno;

Ја сам правио меме, постере на ту тему, а нисам имао благе везе о чему се ради.
    Ал' зар је уопште и битно ?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.