Poredak po posterima

1. Po meni, bilo bi dobro kada bi se napravio poredak po posterima koji bi radio na istom principu kao poredak po definicijama, dakle što više bodova, bolji plasman

2. bespotrbno koplikovanje bilo predlagano xy puta

3. treba izbaciti psotere, smao kucaju sajt a memije već imamo

4. Постере на мртви, еректиран некро курац!

5. a ne.. ovako posteri nemaju ama baš nikakve veze sa plasmanom.. stavio si poster, nisi, isti *

6. Napravio sam ja listu.. Lista najboljih posterdzija, ali me mrzi da je editujem.... I nije tako stara ima jedno 20 dana..

7. posteri su toliko jadni i glupi da stvarno nema poente da ih uopste bilo ko održava

PRAVDA ZA MEMIJE

8. http://vukajlija.com/forum/teme/23344-lista-najboljih-posterdzija Evo care ako te bas interesuje. Sitacija na listi se nije promenila puno.

9. Po meni, bilo bi dobro kada bi se napravio poredak po posterima koji bi radio na istom principu kao poredak po definicijama, dakle što više bodova, bolji plasman

Protiv.
    Ovo je rečnik slenga, nije slikovnica. :P

POSTERE NA LOMAČU!!!

10. dusan1001

NISI U PRAVU CARO OVAJ JE CARSKI

U pravu si dušane... zaboavio sam na prave vrednosti lolo

11. ahahahahha dusane.. ovde sam iz topa dao + i *

12. E, al pazi.. 8 od 10 novih definicija su čisto sranje i a ovako na posterima se nekad i nasmiješ

13. E, al pazi.. 8 od 10 novih definicija su čisto sranje i a ovako na posterima se nekad i nasmiješ

I, 9 od 10 novih postera je čisto sranje, a definicijama se češće nasmeješ nego posterima. ;)

14. Posteru se nasmejem jednom u dva- tri meseca...prosečno.

Protiv.

15. Vise ima nas posterdzija. A kaizen gleda kvantitet. Zivele mlade posterdzije

ZIVELE!!! :D

16. Posteru se nasmejem jednom u dva- tri meseca...prosečno.

+

Zivele mlade posterdzije

POSTERE NA LOMAČU!!!

17. Jabuchillo, al realno, stavljaš i ti postere ;)

18. Čak imam 1 tvoj u omiljenima :D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.