Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Шалио сам се за кило сканка. Дао би га за 100 грама доброг сканка. Ето.
Sad bih ga dao za 50 maraka bez razmisljanja, jos bi mu i cunga lungu dao.
ma zašto bih ga prodavala? i zašto bi iko kupovao tuđe naloge?
А Френки да ти понудим да упознаш Жарета и Гоција?
Proš'o voz. U maju dolaze u kafanu "Kurjak", već sve dogovoreno. :)
А Бају? И то да ти пева на увце да не буде "У животу ми на уво није певао само Баја јер сам био мали кад је он био популаран" :)
Јел' Мелкијадес на крају продао свој? лолололо
To i dalje nije tačno, mada bih voleo da sam spretniji sa računarom nego što jesam. :)
Pili smo par puta.
Ipak samo Ana i Sandra. :)
А целу поставу ФК Борца из Бањалуке наравно :)
melk nije jos prodao svoj nalog, ocekuje finu ponudu : )
Иииии ал сте скромни.....
Ne bih prodavala, za sada mislim da nema neku posebnu vrednost na tržištu,
ali... mene zanima čiji biste nalog kupili i koliko biste dali para da pročitate sve pikanterije iz PVT-ova...
Postavlja se esencijalno pitanje ko bi ga kupio?
Nekako mi ne ide da si 100% pošten. Mora da imaš neku mrlju makar i onu tipa čisto eksperimentalne prirode, hteo si nešto da testiraš ili si frljao linkove okoli, ili si pak dovukao neke prijatelje na sajt pa te prate i te fore... nema šanse da si 100% čist :)))
uuu, da, za ovo bi vredelo dati pare! hm hm... pa možda bi pvt-ovi dežurnih jebača bili zanimljivi? ili pak uopšte ne bi....
Lemajo, mislim da više pikanterija ima kod onih koji o tome mudro ćute, nego kod ovih lajavaca :))))
Dao bi 200 dzindzi za Dzimijev ili kaizenov nalog.Da.
za camil dopa
MENJAM KUĆU ZA MOGŠIN NALOG POVOLJNO