Za koliko para biste prodali svoj nalog? Или купили туђи?

1. Шалио сам се за кило сканка. Дао би га за 100 грама доброг сканка. Ето.

2. Sad bih ga dao za 50 maraka bez razmisljanja, jos bi mu i cunga lungu dao.

3. ma zašto bih ga prodavala? i zašto bi iko kupovao tuđe naloge?

4. А Френки да ти понудим да упознаш Жарета и Гоција?

5. А Френки да ти понудим да упознаш Жарета и Гоција?

Proš'o voz. U maju dolaze u kafanu "Kurjak", već sve dogovoreno. :)

6. А Бају? И то да ти пева на увце да не буде "У животу ми на уво није певао само Баја јер сам био мали кад је он био популаран" :)

7. Јел' Мелкијадес на крају продао свој? лолололо

8. I dalje verujem da si bar u početku nešto mutio samo vrlo poznaješ net problematiku pa si to vispreno odradio :)

To i dalje nije tačno, mada bih voleo da sam spretniji sa računarom nego što jesam. :)

9. А Бају?

Pili smo par puta.
    Ipak samo Ana i Sandra. :)

10. А целу поставу ФК Борца из Бањалуке наравно :)

11. melk nije jos prodao svoj nalog, ocekuje finu ponudu : )

12. Иииии ал сте скромни.....

13. Ne bih prodavala, za sada mislim da nema neku posebnu vrednost na tržištu,
    ali... mene zanima čiji biste nalog kupili i koliko biste dali para da pročitate sve pikanterije iz PVT-ova...

14. Postavlja se esencijalno pitanje ko bi ga kupio?

15. To i dalje nije tačno, mada bih voleo da sam spretniji sa računarom nego što jesam. :)

Nekako mi ne ide da si 100% pošten. Mora da imaš neku mrlju makar i onu tipa čisto eksperimentalne prirode, hteo si nešto da testiraš ili si frljao linkove okoli, ili si pak dovukao neke prijatelje na sajt pa te prate i te fore... nema šanse da si 100% čist :)))

16. mene zanima čiji biste nalog kupili i koliko biste dali para da pročitate sve pikanterije iz PVT-ova...

uuu, da, za ovo bi vredelo dati pare! hm hm... pa možda bi pvt-ovi dežurnih jebača bili zanimljivi? ili pak uopšte ne bi....

17. Lemajo, mislim da više pikanterija ima kod onih koji o tome mudro ćute, nego kod ovih lajavaca :))))

18. Dao bi 200 dzindzi za Dzimijev ili kaizenov nalog.Da.

19. MENJAM KUĆU ZA MOGŠIN NALOG POVOLJNO

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.