Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
caroooo prodaj mi nalogggg za 100 dinaraaa!!!
http://www.threadbombing.com/data/media/49/dawson_crying.gif
tehničiki, odrekli smo se svega toga BESPLATNO na samom početku....u korist Kaizena....
čak štoviše, plaćamo da bi bili tu (struja, internet.....) :)
Objasnila sam još na početku, očigledno nisi pratila. Ali evo recimo, što kaže natnat, neko hoće da čita tvoje pvt-ove i da odgovara na njih umesto tebe, ili nekoga smaraš na sajtu, pa ne zna na koji drugi način da te ne gleda nego da otkupi tvoj nalog i batali ga, ili hoće da napravi čudovište od tebe, ili pak da piše vrhunske definicije i da dogura do 100 000 poena. Motivi su različiti, ali pitanje je isto. Za koje pare bi prodala svoj nalog?
MENJAM KUĆU ZA MOGŠIN NALOG POVOLJNO
ĆE da bude sređeno.
продајем налог.. има и ктитора... 2000 одмах.. без шале.. Ионако ми је ово 4. или 5. налог, не знам више ни сам... :)))
не шалим се.. пвт за договор..
Pa ja mislim da ne bih prodavao moj nalog jer, iako mu je tržišna vrednost trenutno ogromna, moj nalog spada u kategoriju naloga čija će cena svakako još rasti, tako da ću ga prodati kada budem siguran da je cena dostigla maksimum. Za sada je 1,25 dinara ali mislim da može da dogura i do cela 3,00 ako nastavim ovim tempom lolololololololo
staklena, ma sve to ok, ali ZAŠTO bi to iko hteo? sa stanovišta zdravog razuma, ti motivi su veoma klimavi... razumem zašto bi neko hteo da plati da položi ispit, ili da dobije zaposlenje, ili da plati za seks... ali nalog na vuki.... malo je... ša znam... kapiram da je tema malko orijentisana ka zezanju, i sa te strane to je ok, ali kao ozbiljna pretpostavka... ne pije mi vodu...
Za 2000 nalog + mejl. :)
Ne potcenjuj psihijatrijske slučajeve sa dobrim štekom para. ;)
To što pitaš je neka druga tema, ovde se vodi diskusija oko toga koliko misliš da tvoj nalog vredi i za koliko novaca si spremna da ga se odrekneš zauvek.
Prodala bih ga za nekolike tufahije.
ah pa to je već drugo... :P elem, da odgovorim, da ne bude da sermiram - za nikoje pare. ne dam! moje!
Jebiga, ja ga ne bih prodao pa sad da mi neko ponudi 5000 jevreja, dosta se vezujem za stvari :)
Za jednu cveklu. lololo!
Ja bih moj poklonio nekome ko bi znao kako da ga upotrebi na neki koristan način...ali stvarno.
prodam nalog, uzmem pare, dam šifru. Ostavim čoveku da bleji par dana na nalogu, odem na mejl, promenim šifru. Eto tako. Tako bih ga realno prodavao dok god ima nekog ko hoće da kupi.
Reme, misliš li da je kupac toliko glup pa da prva stvar koju uradi kad se uloguje ne bude promena mejla? :) Nađi i meni par takvih ako uspeš, ali čisto sumnjam. :)
Evo, daj meni.
Neću mnogo da definišem, samo ću da se kurčim kako imam jebački rank. :)
Ја бих препоручио том идијоту који жели да купи мој профил да оде на "регистрација" и да отвори један за ЏАБА! ипак је ово УНИКАТ НЕ БИХ ГА ПРОД`О НИ ЗА КОЛИКЕ ПАРЕ!!
Staklena, pa ne može da promeni mejl, ako nema moj mejl. :) mora da se potvrdi sa mog mejla prvo. :)
To.
Koliko li sam samo vremena proveo na ovom nalogi... Previše mi znači da bih ga prodao, možda bih neki od duplih, al' ovaj jok...