ZAZ

1. i da batale bavljenje muzikom.

2. sta su ovi ljudi navalili toliko na zaz,ako ima srpske krvi jel trebamo sad da nekim skolama damo ime zaz.ja mislim da se nigde ne posvecuje toliko paznje toj zazi kao kod nas i to samo zato sto je malo poznata u FR i ima srpske krvi.pa dobro jel hocete da jedan grad nazovemo po njoj a dva grada po novaku djokovicu,a mogla bi i neka planina da se zove zaz,ne najbolje bi bilo da promenimo ime drzave u republika zaz and nole

3. Ja ne slušam Zaz, zato što ne znam ko su hipsteri.

4. Zaz 1. juna ima koncert u Beogradu! Koncert koji must have biti!!

5. OMAJGAD, moram atendovati! To je tako fešn jes, jes, jes!

6. Moram didem poditno.

7. I ovi što će bit u prve redove, ne zaboravite kišobrane.

8. Ne znam koji šal dobučem i koje cvidže da mećem.

9. Kenja mi se od ove cke.

10. лоло а слушај текст а ж ар жву а жрр ша ажрр а г жрр шву а прж лоло

11. Kenja mi se od ove cke.

врд.

12. Saću ja da nađem jednu francuskinju, vrh pička! ova ne može da joj prdne! isto peva neka sranja...

13. Ја сам мислио да је то мит да ће ова да има концерт у Арени, да ме неко тролује. А оно стварно, без зајебањције свирају у Арени. Јбт, Елис Купер је за исту ту Арену продао 300 карата ономад...

14. ова риба, невера који тин-бејб категорија вр`

15. A jel imaju oni još neku pesmu osim ove Že....?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.