ZAZ

1. Скоро чух у басу како неком лику звони фон тако.

2. Замисли да си мушко и да ти је звоно на мобу Заз. :)

3. Нисам чак ни могла да осетим трансфер. Било ми смешно. :)

4. Meni obično zvoni neki rok ili hard bass trance.

Ali kul je devojka, volim da je slušam. Sada u utorak sam bio u jednom kafiću, sedeo u bašti. Unutra je posle nekog vremena počela da peva neka devojka. Oduševio sam se. Ređala je domaći rok. Onda je počela da peva "Je veux". Celo telo mi se naježilo u tom trenutku, devojka je rasturila.

5. Па наравно да волиш да је слушаш кад си...

ЕДИТ: Љубитељ ф...женске музике

6. Баш цело тело? Јесу ти се укрутиле брадавице?

7. Ređala je domaći rok. Onda je počela da peva "Je veux".

Који домаћи рок може да се искомбинује са "Je veux"? :)) То онај ''рок'', типа Казалиште, Црвена Јабука, Валентино? :)

8. Јесу ти се укрутиле брадавице?

Potpuno.

То онај ''рок'', типа Казалиште, Црвена Јабука, Валентино? :)

Tako nešto :)

9. Rado je ne slušam.

10. Moze, spremicu paradajz

11. SPREMIĆU CIGLE ZA HIPSTERE!

12. Џими

Говна хипстерска. A што је популарна у Србији? Начули српски хипстери да има српско порекло, па одма кренуло ложење и својатање.

Amin. Šta ste svi ložane? A i tekst je ništa posebno, kao da to sve nikad niste čuli. Ima 10281292387293 tekstova, što prave metalci, reperi, hipici, gde se govori da treba imati svoj stav. Ne gubite se, to nije ništa novo. Topla voda je već izmišljena.

13. A daj zaraza se širi !!!!!! I to na Pinku!!

http://www.youtube.com/watch?v=t2cNDEqiVq8&feature=related

sHpiritus mOvens de Belgrade interprete le morceau Je veux de Zaz.

http://www.facebook.com/pages/sHpiritus-mOvens/137194629680100?sk=info

Bend koji nije zanrovski odredjen, ceka pravog kriticara da nam otkrije tu tajnu. sHpiritus mOvens je karavanski bend, bend ulice, bend puteva i trgova. Blizak publici, blizak muzici.

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/208073_146476278751935_137194629680100_272090_1488415_n.jpg

14. Трешти Заз код Оље Бећковић. :))

Bend koji nije zanrovski odredjen, ceka pravog kriticara da nam otkrije tu tajnu. sHpiritus mOvens je karavanski bend, bend ulice, bend puteva i trgova. Blizak publici, blizak muzici.

Јао, знам, они су с мог факса. Певачица им не зна да пева, јебига.
    ЕДИТ: Пардон, ово није та. Променили су је. Мислио сам на бившу певачицу.

15. Onda je počela da peva "Je veux". Celo telo mi se naježilo u tom trenutku....

....uzavreli sokovi počeše da kolaju mnome. Želio sam da me ona ima, da me ima kao niko do sad....da osjetim njene senzualne usne na mom svježe obrijanom skrotumu....njen vreli dah na mom sfinkteru....Da se nježno prepustimo magiji spavanja u dupe....u ritmu muzike za ples....muzike ulice....da se spoje ulični performans i hard bass trance.....

16. sHpiritus mOvens

Свиђа ми се назив. Само да су изоставили идиотска велика слова тамо где им није место.

ЕДИТ: Кизо, лол.

17. Потенцијал хармонике у прављењу добре музике је јебено неискоришћен, бар код нас, обзиром да нам је то један од симбола фолклора. А дефинитивно се може јако квалитетно искористити и у рок музици.

Е, а што се тиче Заз...Јебено ми није јасна цела та хајка на њу.
    Прво не слушам ту врсту музике, нервирају ме позери који је слушају и весело млатарају рукама и главом у стилу хепи шајни пипл, и певуше је а француски им звучи као немачки Турчина на привременом раду у Берлину, исто колико ме нервирају и они јадници одевени у црнину, чизме и под шминком на +30 само да би показали колко су јебено трве блекери. Јадници.
    Друго, девојка је далеко од хипстера.
    Невероватно је колико музички укус може да постане предмет нечијег прозивања и стварања нетрпељивости.

18. Свиђа ми се назив. Само да су изоставили идиотска велика слова тамо где им није место.

Дефинитивно. И да батале папире, акорде и подсетнике за време свирки.

http://www.youtube.com/watch?v=83RC1FfOCEQ

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.