Zarada novca, kako?

1. Sve u svemu, isao sam tako mesec dana, ona je rekla da sam do jaja i cale prestao da me smara. Ali sad u gimnaziji mi dosta drugova ima te casove i ja mislim da je bacanje para, jer su im ocene iste, a imas u odeljenju 10 ljudi koji cepaju bez icije pomoci.

Па, и то, јесте углавном бацање пара. Шта, ја ћу некоме да наплатим 15 евра и он неће ништа да постигне, јер не жели. Ја унапред кажем родитељима - ''Не могу да га научим, могу само да му помогнем да научи, да га усмерим'', а ученик мора сам да научи. Углавном сам имао посла са лошим ђацима који нису хтели да раде домаћи који им задам, који ме нису слушали. Њихов проблем. Мени је плаћено за одрађен посао, боли ме курац што њега не интересује, не могу да га бијем по леђима да ми нешто научи. С друге стране, имао сам ученике (махом старији људи и студенти) који су плаћали за себе, које је стварно занимало да нешто науче. Ту је било много више успеха.

2. Искрено џими ја не бих могао, прво да ме нервирају разни дебили који су ту само да би родитељи мислили да су учили нешта прије него што су пали, или да продају причу ја сам учио(знаш да сам ишао на часове) али ме професор оборио јер ме мрзи, или да ми падне дечко који се баш трудио али је паглу.
    И није баш пичкин дим што ти кажеш :)

3. nije higijenski, a? :D

Између осталог. :)

4. Mora da imas neki razlog zbog kojeg drzis... Npr bilo bi gotiva da se zoves Nikola pa da te zovu Dzoni. Ali ti se ne zoves Nikola nego Marko. I ne zovu te Dzoni nego Mare lolol.

5. Хахахаххахха, то веснам!
    Јеботе, данас сви мисли да могу да предају нешто :))

Možeš da dođeš da te učim kulturi. :)

6. Ја имам најбољи начин зараде, али нећу да вам кажем. ололо

7. кради сало, прави сапун!
    мислим, не мораш красти, мош убијат ђембеле.
    исисавати им сало некако и на живо, још ти и за то плате!
    и није спем, озбиљно

8. Sjajna tema, Strajo!
    Moja preporuka: kupite neki bolji oglasnik u svom gradu, odete na potražnju, tamo ima SVEGA! Uvijek se nešto može probrati, uvijek! :)

9. Moja preporuka: kupite neki bolji oglasnik u svom gradu, odete na potražnju, tamo ima SVEGA! Uvijek se nešto može probrati, uvijek! :)

Ne bi verovala koliko u suštini nema, četiri godine čitam glupe oglase i ništa.
    Ja sam nekoliko puta dao oglas na foru "student, traži bilo kakav posao", i ljudi su zvali, nešto za baštu, cepanje drva, nošenje nameštaja i sl. Daš oglas svakih par nedelja i nije loše.

10. nošenje nameštaja

Šta fali?Samo ako imaš snage.Ne možeš vjerovati koliko se može zaraditi na to.A još ima dobrih ljudi koji časte nešto para kad se sele.

11. Student nije zapalio žito!

12. Meni je lepo plaćen jedan magisterujum (po narudžbini) i nekoliko radova za kongrese.

13. Ovako, nesto generalno...

Ko hoće da radi, snaći će se! Ko neće, samo će da priča o tome...

Treba proceniti svoje mogućnosti, postaviti neku cenu svojih usluga i ispod toga nikako ne ići...

14. Nošenje nameštaja možda u inozemstvu, kod nas slabo plaćaju, nisam radio no sam se selio. :))

15. Saće ljeto, uređivanje meraje okokuće nije loš posao - orezivanje ograda, ukrasnih grmova, košenje trave, ludila. Ako imaš svoju kosilicu - plafon.

16. Ko hoće da radi, snaći će se! Ko neće, samo će da priča o tome...

Potpisujem.

Ne možeš vjerovati koliko se može zaraditi na to

Ne možeš verovati koliko ne može, jer plaćaju po kamionu, u to se ne računaju stvari tipa sprat, pristupačnost ulazu i sl. Moj kolega sa faksa je sa dvojicom drugova nosio na deveti sprat, selili neku babu. Zaradili po petsto dinara za pet sati posla.

17. Zaradili po petsto dinara za pet sati posla.

Pa ne onda,ođe bi za taj posao dali sigurno 20 eura.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.