Zarada novca, kako?

1. Da ga očistim kako ja umem detaljno, sa komplet rasturanjem, i menjanjem paste. 500 kinti.

2. 500 kinti, i dobiješ i pivo, žemo? aj šalji mob u pvt.

3. Zarada novca, kako?

> 17 avgusta sve počinje <

Zhajk ume- Zhajk zna

4. Slobodno, isto tako nabavljam nove delove kako za laptopove tako i za desktopove bez pdv-a, znači ako nešto košta 2000 dinara skinite od te cene 18%, naravno sa računom i garancijom, to je neka moja šema.

5. 27. juna izlazi konkurs za popisivače u BiH.

6. Nešto sam načuo da je zarada 1,5 KM po jednom, kako se to kaže, popunjenom obrascu, možda.

7. Brale jeftiniji si od ciganjske pičke, ima da te preporučujem na sva usta.

8. Малине, од 13-15 евра дневница
    ако сте у ладњачи 20 евра
    ако берете на килу може изаћи и 25 евра ако уберете 100+ кила
    ИДЕМО :)

9. Јел има неко везу за било какав посао у Београду за радног средњошколца жељног радних победа какав сам ја? ЦИМ СТОП, ГЕЈ СТОП

10. Boxer

Brale jeftiniji si od ciganjske pičke, ima da te preporučujem na sva usta.

Nije fazon da skidaš ljudima kožu s leđa pogotovo za laptopove, pičkin dim servisirati ih.

11. Nije fazon da skidaš ljudima kožu s leđa pogotovo za laptopove, pičkin dim servisirati ih.

Ma kapiram 4 šrafa, al i 500 din za to su kurac. Više te košta gorivo dok odeš po nj.

12. Verovatno ne ode, već mu ga donesu ili pošalju.

13. Nije Lemaja daleko od mene.

14. Деветар Цокулић
    Малине, од 13-15 евра дневница
    ако сте у ладњачи 20 евра
    ако берете на килу може изаћи и 25 евра ако уберете 100+ кила
    ИДЕМО :)

Gde ima te maline da ih spičam sve?

15. Nešto sam načuo da je zarada 1,5 KM po jednom, kako se to kaže, popunjenom obrascu, možda.

Nemam pojma, piše na tom linku gore zarada je 450-550 KM. Ali i ja mislim da je po učinku, tj. zavisi od broja obrazaca koje ispuniš.

16. Слепи Ретард
    Јел има неко везу за било какав посао у Београду за радног средњошколца жељног радних победа какав сам ја?

Jebi ga, brate, slepi retardi se ne kotiraju visoko na trzistu rada.

17. Radijacija

Tražim dodatni posao. Dakle pored mog redovnog posla još jedan.

Imam 15 godina iskustva u servisiranju laptopova i desktopova, sa mojom garancijom, razvlačenje kablova za lan, instaliranje windowsa, bekap obrisanih podataka, pentranje po krovovima za wireless internet, rad sa klijentima na terenu. Saso mange.

U šemu dolazi samo beograd i bliža okolina (kaluđerica, grocka, vinča, boleč,leštane) i popodnevno radno vreme od 4 do 11, mogu i da radim kod kuće nije frka, pokupim mašine kolima, odradim kući, sutra vraćam.

Ako znate nekoga da bih mu trebao slobodno me preporučite i napomenite da sam specijalizovao servis isključivo laptopova, za leto ću biti slobodan 2 meseca, pa mogu da radim puno radno vreme bez problema.

za dodatne informacije pvt. Hvala.

Lemaja mi je bukirana u ponedeljak.
    Ako oće još neko slobodno se javite na pvt, za 24 sata imate komp nazad, BEZ OBZIRA na kvar.

18. Hocu i ja Lemaju da bukiram, upisi me negde za utorak. Bez kvarova, daleko bilo!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.