Zarada novca, kako?

1. http://bux.to/register.php?r=kovac90
    Možete probati ovaj sajt, jedan od onih gde se kliktanjem na reklame zarađuje. Ako neko želi detaljnije da mu objasnim, neka mi pošalje pvt.

2. Imam ja višnje u Sremu pa ko hoće nek izvoli. Ali tek dogodine. 10% bonus dobijate jer ste vukajlijaši

3. Hrvatski magazin koji izlazi mjesečno će da počne opet da izlazi, pošaljite im CV ako mislite da imate novinarskog dara. On je poput CKM-a, samo obilniji i obuhvatniji, vrijedio je svake pare.

https://m.facebook.com/klik.hr?refid=46

4. Uglavnom ako cete se baviti prodajom narkotika, nemojte ovde pisati, ima spijuna.
    Npr vejvrajder. To sto je pandurski spijun, omogucava mu da slobodno prodaje heroin maloletnicima.

5. Klikni tamo jedan lajk i za mene, Meśa.

6. Ljudi ja od sutra mećem oglase po bus stanicama ''student radi fizičke poslove za novac ili hranu'' i broj telefona, valjda će neko nazvati, kriza stisla gadno mater mu jebem

7. Napiši da pušiš kurac.

8. brate, otvori firmu neku pa zaradjuj kolko hoces....prestani da se sazaljevas

9. ko sto vec rekoh ovde cini mi se,al da se ponovim
    PRANJE LESEVA
    OGAVAN POSAO,AL PLATA 70 EVRA PO LESU

10. ollanik

ko sto vec rekoh ovde cini mi se,al da se ponovim
    PRANJE LESEVA
    OGAVAN POSAO,AL PLATA 70 EVRA PO LESU

Loše si čuo, plaćaju 450 i više evra po lešu.

11. Ne seri jebote opereš stotinak mrtvaka kupiš stan jebotebog

12. mnogima je nerealno da se toliko placa,jer je fizicki lako
    fizicki jeste lako,a psihicki?
    sve nocne more koje ces imati mesecima nakon prestanka tog posla,traume koje mozes dobiti ako se les iznenadno cimne(desava se nekad da reflex proradi na kratko ako se previse prelije vodom),ogavnost i jezivost prevelika nije nesto sto svako moze raditi...
    uz to je i rizik da nesto ne sjebes na lesu ako ti daju nekog krhkog lolo

13. učestvovao sam na krmokoljima
    nisam plašljiv nego gadljiv, skontaj popusti debelo crijevo hahaha

14. Od 70-80 varira cena pranja leseva. Cak nije ni pranje vec se vlaznim krpama brise i ponekad se sminka tj puderise.

15. de to....pricate gluposti, svi bi radili to za 150-200e dnevno

16. gde ima to u beogradu ?

17. Ја би их прао по систему 3 леша 100 евра. Ко чарапе 3 за 100
    На све је човек спреман кад се нема пара..

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.