Vukajlija - connecting people

1. Dakle, koga poznajete licno sa sajta? Kako ste ga/ju upoznali? Da li se druzite? Koga biste zeleli upoznati i zasto? Koga simpatisete i ko vam se svidja?

2. Виђам Љижанина често на станици (тј. он виђа мене и диви се шареним бојама које носим)...остале и немам неку жељу да упознам...углавном желе они мене из различитих разлога.

3. Ја бих да упознам http://vukajlija.com/recnik/autori/5232 јер га симпатишем веома врло.

4. Ja bih da se svi skupimo kod Terazijske česme, kao oni ludaci što skupljaju sličice, pa se ujedno razmenjuju...verovali ili ne:)

5. Ko zna što je to dobro što se ne znam ni sa jednim Vukajlijašem i Vukajlijašicom, i što nema izgleda da ćemo se ikad viđet'. :)

6. Познајем лично неколико Људи који су на Вукајлији, али само једног од оних 'познатих'. То је Ујка Вања, који више и не долази. Е, да, и Јуродивог сам упознао, размењивали смо неке цедеове.
    Знам како изгледа још неколико вукајлијаша преко Фејса, и дописивао сам се с некима, мада су ме неки обрисали с листе френдова, али нема везе. :)
    И волео бих да упознам доста чланова. Знате који сте, углавном, да не набрајам. :)

7. Џими...ја се извињавам што сам те избрисао, али су неки од мојих френдова са фејса искоришћавали моје фотографије на Вукајлији, па сам морао све...

8. Ja ne znam nikog i niko ne zna mene. Verovatno zato što nisam na četu. Možda je tako najbolje za sve :-)
    Ali već ima ljudi ovde koje gotivim, bez obzira da li sam sa njima "prozborila reč-dve" ili ne.

9. Vodim na pivo svakog ko dodje i javi mi se u Nis.
    Imate mesec dana. Jul. Pa ko voli nek izvoli :)

10. Celt, a ti si sada u Nisu?

11. Pa javi se 'bem te, meni i 2panu da tracarimo uz pivo :)

12. Ne znam ti ja nikog odavde :):) Al' ruku na srce, ima vas koje bih voleo da upoznam.

13. Npr? :)) (pick me, pick me :DDD )

14. Pa i tebe, i ostalu mod elitu :):)
    Ne, ozbiljno, al' da ne nabrajam sad, da ne zaboravim nekog, ima vas bar petnaest.

15. ja volim da mislim da znam puno ljudi odavde. kapiram da ima oko 30ak ljudi koje znam/koje sam upoznao ili se i dalje družim sa njima.

izuzetno sam stidljiv tako da ne očekujte da vas cimam, ali ako imate neku pametnu ideju i mislite da ste kul za bleju, slobodno me obavestite, težim da ne ispaljujem.

p.s.
    znam kako izgleda kaizen :D

16. Pa, ja znam Nea, Euglenu, Pira, Sine nobilisa i Sevasta.
    Šta će mi više? I od ovih sam jedva ostala živa xD (Euglena se ne ubraja u tu grupu ludih i zbunjenih da se razumemo, ona je fina devojka :P)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.