Vukajlija - connecting people

1. Ja se ni sa kim sa Vukajlije još nisam konektovao, a ukoliko ima zainteresovanih cura, uvek sam spreman na pregovore i postizanje odgovarajućeg kompromisa. :)

2. ja zivim na relaciji kg-bg...tako da je moguce da sam u oba grada srela na ulici nekog od clanova, ali trenutno ne znam nikoga :/

3. Ispade da su većina članova na Vukajliju prosjaci ili uličari, čim se tamo nalaze. :)

4. ne mogu da ih sretnem u njihovoj kuci :)

5. Ispade sad da svi oni žive u istu kuću. :) Sačekaj da ti dobačim post, pa se preko njega upoznavaj s članovima.

6. vazi...nemoj da mi se igras recima, ja sam sebicna i ne dam igracke nikome :)

7. Evo ovako.
    U ponedeljak dolazim u Beograd, i malo ću da idem u razgledanje sa jednim kolegom iz irske. Prenoćiću tamo, i to verovatno u nekom hostelu, kod jednog drugara (možda se prepozna) ;) tako da ću biti tu i u utorak
    Ko je zainteresovan za kafu, pivo, ili piće po želji, neka me pvtne. Uvek sam za upoznavanje novih ljudi.

8. Licno ne poznajem nikoga, i tesko da cu ikoga upoznam jer vecina Vukajlijasa zivi u Srbiji a ja sam u RS, mada bi mi bilo drago da upoznam te ljude, cine se jao zanimljivima

9. Ne poznajem nikoga i mozda je tako i najbolje.Mozda se medju vama krije neki manijak koji ce da me iseche na kockice i turi u zamrzivach i konzumira uz salatu od kupusa. :)

10. Vi mene ne znate, ali ja vas sve znam k'o zlu paru!
    Veliki brat te posmatra! ;)

11. Kakvo upoznavanje! Pa ja sam i došao ovde da se odmorim od ludaka koji se deru, smaraju, pljuju, drogiraju, jedu govna...pupupu:)

12. Ne znam nikoga, ali bih voleo da upoznam bilo koga sa sajta, pa ako dolazite u Cacak, sto ne verujem, javite se. Ali mislim da vas zabole. Inace Tulumbac i Sevast su mi najblizi kol'ko ja znam.

13. Ja poznajem par ljudi... Ali hocu da upoznam jos... Damn, ovo zvuci k'o oni licni oglasi... Mala slatkica trazi romanticnog princa. Bljak :/

14. Poznajem jednu osobu, drugu zamalo da upoznam, a treću ću tek da upoznam. Tako...

15. I ja cu jos jednu da upoznam. :D

16. ...a ipak necu... :/

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.