Vaši avatari
  • sophy

Kao sto postoji tema gde mozete da objasnite zasto koristite taj nadimak ovde ucinite isto za slicicu vaseg avatara!

• sophy

http://vukajlija.com/recnik/autori/1683
    imam ovu slicicu jer sam se ja jedno 15 minuta gusila kad sam je videla!!! vecini je glupa,ali meni je bas dobra

• DAiSHi

Meni je avatar iz jedne igrice. Uradih print skrin, isekoh sliku, bacio na pejnt, (mislim obrnuto, bacio na pejnt i isekoh sliku), onda sam isečenu sliku prebacio na drugi pejnt, prebacio u gif i stavio ga ovde. Ali još uvek nisam objasnio odakle mi avatar.

• Vojislav_Cuk

Kenny je jednostavno Kenny.

• dovlinhos

Čudni su putevi potrage za istinom.

• gospodžo-zgaziš-me

Тренутно ми је на аватару непревазиђени Џон Малкович и цитат из филма Опасне везе, који се узгред слаже са мојим осећањима према овом божанственом човеку. Но не задуго, јер сам сваки дан другачија и зато стално мењам аватар. И мрзим доношење одлука, ма колико ситних (подзнак Вага, наравно). Donna è mobile...

• Surovi

...manje il' više...

• Gvozzden

E para vos,e para vos nosotros cantamos y donde estas tu estaremos...

• gospodžo-zgaziš-me

Немој да псујеш Гвоздене није лепо :)

• Gvozzden

Disculpe me senjora ,este no va a repetir. :)

• Kurd

Vidiš gospodža šta se desi sa mladim čovekom od mnogo gledanja "Esmeralde" i "Kasandre"!

Moj je prost...Njegova Visost Br.1,čovek koji je jednom rekao Metuzalemu: "Slušaj me dobro,ja jesam jako star,ali poslušaj moj savet...".

• Ministar_za_RnR

Hendrix na Nebu, Knoplfer na Zemlji, ja na Vukajliji.

• МАНКО КАПАК

Ima li jace stvari od Ray Ban aviator naocara :)

• kaizen

Dr. Katz, omiljeni crtani.

• Surovi

to je pravi psishoterapeutski crtani... baš sam bio ljubomoran na tebe kad si uveo avatare :)

• kaizen

hehe, pa hteo sam to ili balegara... pa rekao aj ipak je ovo primerenije :P

• LR

u pitanju je autoportret....

• Marko

idite na you tube i kucajte: tree happy friends... i videcete sta je crtani...i pronacicete mog ljubimca..

• gospodžo-zgaziš-me

Dr. Katz је заиста врхунски цртани, погледах пар епизода раније и такође препоручујем! :Д

• brankaja

moja slika iz prvog razreda kada sam trenirao karate crni pojas 342. dan...ovo je kata tzv. hrckov ples