Kutak za bubnjare i one koji bi voleli to da budu

1. Eto, rokam pivdžanu i dalje.... Zatvorio komšija klub, nema posla.

2. e jbg :) a na koju temu je klub?Rock ili sta?

3. Da, cepa se rock, metal, nekad i stara domaćinka. Drži ga pevač grupe Red wave to the blocks, oni peglaju neki grandž. Prostor je do jaja, ima kafić i studio.

4. auu pa do jaja..A jbg kad ne prolaze ti rock klubovi/kafici :) Ima ovde kod mene u gradu jedan kafic (Caffee grizzly) i tu se okupljaju rokeri, metalci, pankeri :) i radi solidno...msm vise zaradi para jedna trafika od preko puta sto im prodaje vops nego kafic :D
    On je jedini kafic u celom gradu da je na tu temu...
    Danas ti sve ide na neki tehno, house, trance..Ono de imaju zurke da se okupljaju mlade ziljavuse itd itd...Lose prolaze ti rock klubovi...Nazalost...

5. Ni ovo ne radi nikako, ali trudimo se.Nadam se da će ovo džem okupljanje biti tu, jer uglavnom tu bleje muzičari, svirke su skoro svako veče, ili bar neka zajebancija na tu temu.

6. Džem okupljanje ne sme pasti!

7. Čače, šta ste odlučili?
    Sale, ti si iz Kruševca?

8. Jezivi, jesam :) Pa kul je to kad su svirke to nekako i privuce neke posetioce...A jebiga danas ti malo ima rokera svi postaju neki tehno ono zilj vo no..
    Znam gomilu likova koji su pre 2,3 godine kad bilo popularno..A ja metalac ja kurac ja palac...A sad ih vidim idu u roze majci er maks itd itd...
    tuga..

9. Pa nismo još odlučili za studio. Ja imam jedan u Surčinu, 10 minuta 601-om. 600 dinara 3 sata radnim danom. Imaju dobre bubnjeve, pojačala, sve. Ako imate neki bliži i povoljan studio, samo recite.

10. KŠ je do jaja... Pre par godina sm imao svirku u dvorištu Tehničke škole, valjda, posle smo se ubili u hotelu Rubin :)

Čače, što se mene tiče, svejedno je. Ja sam ono predložio zato što je u sklopu studija i kafić, gde je pivdžana 90 kinti. Kad padne dogovor sa ostalima, samo javi. Pakujem svoj jungle set i dolazim.
    EDIT: Radnim danom ne mogu, pošto stalno radim drugu.

11. :) Ja sam imao praksu u hotelu rubin :) A idem u Hemijsku ( dele hemijska i tehnicka isto dvoriste ) Jezivi ako ponovo dolazite ovamo najavi se :)
    Odakle s ti?

12. Pa i meni je svejedno, mada ovi kažu da im je daleko. Nisu navikli na te relacije, jebiga, kad su iz malih mesta. Ali opet, iz Surčina imamo jedan bus do BirFesta bukvalno. Jeste da ima pola sata vožnje, ali šta je to za Beograd. Ipak, ne bi bilo loše da smo malo bliže, i da što ti kažeš imamo piće da popijemo u blizini.

13. Iz Beograda. Teško da ću ponovo doći tim povodom, bio sam samo zamena na par svirki. Možda, ako me opet neko bude vrbovao :)

14. Ako dolazis najavi se :)

15. Čače, ponuda stoji, cifra za studio nije bitna, to ću komšijski da regulišem:) Odavde smo za 20 minuta pešaka na festu. Nebitno, dogovorićemo se još.
    Palim, valja praviti večeru. Uzdravlje!

16. E može onda taj tvoj studio, ionako nas ima dosta, pa kad se podele pare nije mnogo.

17. Šta je to kod ovih žena bubnjarki što je tako privlačno?

18. dobro barataju sa palicom olololo

Jao ljudi sto se meni sviraju bubnjevii :(

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.