Kutak za bubnjare i one koji bi voleli to da budu

1. Nije lako priznati, Čače :) Znaš da se jedino bubnjari i konji odmaraju stojeći.

2. Umori se od onolikog sedenja bogami, ako je stolica loša. Sreća pa ovi gde sam ja bio imaju neko kul jastuče pa nije tvrdo i neudobno.

3. Ma, i da je najbolja stolica, umoriš se posle pola sata. Ali 30 sekundi stajanja je kao 'ladno pivo.

4. Ti sviraš bubanj?

Генерално гитару, али знам и бубњеве доста добро да свирам.

5. jezivi čuo sam da si pokidao na džemu bubnjeve :D žao mi je što nisam došao da ukrstimo palice ali bio sam u tem Somboru -.-

6. Ko te je to gadno lagao ? Jedino što sam tog dana pokidao su tri duple radže gašene sa pivom:)
    Uskoro ćemo opet, biće mi drago da peglamo zajedno.

7. Čak mi je rekao :D

ja nisam nešto naročito dobar, sedeo sam nekoliko puta jer volim da se zajebavam ali imam sluha... zadnji put sam u školi seo pre 2 godine :D

8. E, ako ti je LUDI Čak rekao, onda dobro :) Nisam ni ja dobar, sve se vidi na snimku. Išlo mi je na nerve to što je bas zadenfovan do koske. Celog su ga popunili nekakvom ponjavom, ne izlazi nimalo.

9. predobro.... samo vas trojica je bilo? ko svira i peva vićkomar ili čavez?

10. Chavez peva, dečko izuva, šteta što nije bolji snimak. Vićkomar je otišao malo ranije.

11. ja ne znam nijedan instrument da sviram ono da se pohvalim, osim bubnjeva eto što umem malo na sluh :P

12. I ja bih rado svirao sa vama :)

13. Ja ljepše pjevam. Nije da se falim al' tako je.

14. ja znam ono što bi se reklo basics, 1,2,3,4 h-hat bas, h-hat sner, h-hat bas, h-hat sner...

jel ste svirali nešto komplikovanije od toga na džemu?

15. Nismo, sve je bila laganica. Malo smo se i zajebavali, probali neke sulude kombinacije, ali u principu, osnova je dovoljna.

16. Za sve one koji misle da je Džordison kralj (a nije ni blizu)

http://www.youtube.com/watch?v=jnkkhYM4Whg

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.