IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Jok, temperatura je ok.

2. U stvari temp grafičke je ok, tj. graf. je u procesoru, a on hladniji ne može biti. Saće vidim za čipset.

3. imam problem.
    Kad odem negde na neki sajt, recimo vines i kliknem na sledeci vine, automatski me baci na neki VUBE. Isto mi se desava i kad odem na komentare u novinama. kako da skinem to sranje....gde su ga sakrili?

4. Jel ima neko neki link za download neke knjige o SEO optimizaciji ili da li zna gde ima da se kupi?

5. Je l' zna neko kako da rešim problem grejanja laptopa, pošto je počeo da se pregreva i sa kulerom? U pitanju je Toshiba Satellite C660 ako je bitan model uopšte.

6. imam problem.
    Kad odem negde na neki sajt, recimo vines i kliknem na sledeci vine, automatski me baci na neki VUBE. Isto mi se desava i kad odem na komentare u novinama. kako da skinem to sranje....gde su ga sakrili?

Reinstaliraj pretraživač, ali prije toga pokušaj u control panelu u add/remove programs da obrišeš taj VUBE ako ga ima, ako ne onda reinstalacija. Ako ni to ne pomogne..

7. Tamo Neki

Je l' zna neko kako da rešim problem grejanja laptopa, pošto je počeo da se pregreva i sa kulerom? U pitanju je Toshiba Satellite C660 ako je bitan model uopšte.

Mislim da treba da ga otvoriš i da očistiš unutrašnje kulere i njega komplet. Pun je prašine pa se guši.

Samo polako, teže je nego kod računara pa možda je ipak bolje da ga odneseš u servisa da ga oni očiste.

8. Iskreno preporucujem u servis.
    Zato sto ako sam budes cistio neces ocistiti dovoljno, a mozes i da sjebes nesto.
    Odes u servis, das 1000 dinara i miran si.
    Oni ga otvore fino sve st otreba ociste i kraj.

9. Ne radi mi jutjub već danima, ne može ni klip od 30 sekundi da pusti bez problema, koči, blokira, neće da se otvori koliko god ga držao pauziranog. Nema virusa i strane se normalno učitavaju.

10. Ne radi mi jutjub već danima, ne može ni klip od 30 sekundi da pusti bez problema, koči, blokira, neće da se otvori koliko god ga držao pauziranog. Nema virusa i strane se normalno učitavaju.

Apdejtuj fles plejer pa ako ni to ne pomogne proveri drajvere za graficku (malo je verovatno da oni prave problem,ali nije nemoguce).

11. Је л' може неко од вас зналаца да ми шибне у пвт отприлике код и поставку како да направим квиз у делфију? Мислим довољно је само да ме усмери, ја захвалан. Треба ми нешто, а дунстер сам прави.

12. има ли неки добар ћоек да ми помогне у недаћи?

13. Hvala Djeriko ziv bio

14. Hrom mi pojede memoriju ko Kronos djecu svoju. Jebote, non stop zakucava, hoću da razbijem sve naokolo. Pomagajte.

15. reinstall ili, ako to ne pomogne, uninstall

16. Instaliraj Operu.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.