IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Ali Operu 12.16, ne novije, jer novije verzije jos nisu ispeglane, fali im milion funkcija koje su postojale do verzije 12. Skini sa filehippo.

2. Ako imaš šezdesetčetvorobitni Windows, onda instaliraj Waterfox, pošto on šiša i Operu za sve pare.

3. Može krek fajl za Morovind? Pitao sam na Morovind rilejted temama ali one su zamrle.

4. Nesom rekla da hoćem drugi brovser, no me interesuje šta se odjednom desilo sa hromom. Otvoreno par tabova, a npr neki srč na guglu zauzima 250MB RAM-a To mi ne ide u glavu.

5. O, Selenijum, long tajm nou si :)

6. Не ради ми јебени скенер. Не знам ни како функционише срање, шта да му радим? Инсталирао цд што сам добио, покрене Readiris, али брате, очитава нешто пар минута па избаци грешку како није повезан са скенером. И тако стално. Па како да га повежем јебено? Иначе, HP M1132 MFP.

7. Pokušaj da skineš driver sa interneta za skener, možda postoji novija verzija.

8. Скино сам све, инсталирао поново, говно не ради. Само избацује како скенер није прикључен. Попиздео сам скроз.

9. Jesi siguran da ti valja USB kabl?

10. Meni je to sa štampačoskenerom bilo, isto ga komp nije registrovao i ja kontala crko. Poslije ga skopčala na drugi komp i on normalno radio. Možda je bilo do njinjdovsa, ni dan danas ne kontam.

11. đe da nađem drajvere za acer aspire 5750g-2314g64mnkk? :/

12. Idi na sajt driver pack solutiona, skini njihov program cirka oko 4 gb zauzima on će ti naći drajvere, instalirati i apdejtovati redovno bez smaranja.
    http://drp.su/ ti je sajt, o ti vidro koja si slučajno moderator postala hehehe oš bombon?

13. Jes tražila ovde: http://us.acer.com/ac/en/US/content/drivers
    Uđeš u notebooks from d list, pa mu daš model

14. đes dan'lo. :D
    e fala, živ'li! cimerka me smori da joj nađem, ona instalirala 7, pa nešto zajebala

15. @Da objasnim
    Захваљујем! Очигледно нисам довољно гуглао, чим сам ово пропустио...

16. УМЕ ЛИ ОВДЕ КО ДА ХАКУЈЕ МЕЈЛ АДРЕСУ?!?!?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.