IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Valjda će biti ok, evo sad radi. Samo da nešto ne zeznem ja pa da bude još gore. :)
    Fala Simo.
    Sale, zvaću te drugi put.

2. Opet sad nije radilo. Evo još informacija.
    Probala sam da restartujem i onda proradi. Ali nije dobro da restartujem mnogo puta, valjda, pa se to ne isplati. Isto bude i kad je na standby. A znam da nije problem sa pretraživačem jer sam probala i IE, a vidim da npr.skype isto ne radi u to vrijeme.

3. Jesi bese skidala drajvere?
    Ako jos ima ovaj teredo idi desnim klikom, update drivers.
    Ako ne uspe troubleshoot, mozda bekne sta je.

4. Ако користиш ИПв4, слободно искључи тај Торедо.
    Лако ћеш га укључити ако буде зезало због тога.

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-hardware/teredo-tunneling-pseudo-interface/e9076189-ae8f-490e-8772-052a1b31938d

5. Tereda sad nema uopšte.
    Ja evo sad pokušavam da skinem drajvere, krene da se daunloaduje i odma piše na tom fajlu: Failed - Network error.

6. Pu bre!
    A koriatia vajrlesa ili zicnoga

7. a jesi probala da odradiš ono uputstvo koje sam preveo ? Taj Teredo je očito bitan za funkcionisanje mrežne karte i izgleda baš funkcije downloada ... ???

8. Vajrles.
    Znači vjerovatno treba da skonem drajvere na drugi kompjuer, pa da ih prebacim na ovaj, je li? Ako su uopšte oni problem.

9. Vesno, nista ne kosta pokusaj, a mozda resi sve

10. vesna stigla te je losha karma

11. Jesam Simo, sve ono odradila kako je pisalo i na kraju Tereda nije bilo. I opet nije riješilo problem.
    Probaću sjutra sa drajverima, za sad radi. Ali često prekida.

12. Jebiga, resicemo nekako :)

13. A da odradiš to sve i restartuješ komp ?

14. a jesi probala da odradiš ono uputstvo koje sam preveo ? Taj Teredo je očito bitan za funkcionisanje mrežne karte i izgleda baš funkcije downloada ... ???

Само за ИПв6, не ИПв4 који је код нас..

15. Mogu li ja da se prebacim na to IPv6 jer sam viđela neđe tu opciju, čini mi se?

16. Не, то је до провајдера.

http://en.wikipedia.org/wiki/IPv6

17. Ok onda, probaću sjutra sa drajverima. Fala vam.

18. Мада не знам како се качиш на нет, да ли имаш кабловски, АДСЛ, или вајерлес преко неког пилићарског провајдера

19. Jea probala trablsoter kad nemas neta?
    I jel tvoj net?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.