Zanima me da li je iko imao problema sa kanterom na win7? Naime, kada sam instalirao win7, poceo je da laguje. Samo zastanem na sekund u igri. Ping mali, dobar net, radilo sve sasvim normalno na XPu, a sad kurac. Guglao sam, ali nista pametno nisam pronasao. Ima li neko neko resenje?
Manijače, nađi na forumu od zvukodrajvera kako to ide, kod mene je laptop (Lenovo G770) prvobitno penetrirao na suvo moje živce und talasne dužine i ondak sam riješio problem (jedva).
Шта да урадим да ми више не сија лампица од јебеног хард диска? Уместо да трепери говно, оно се не гаси и ово говно од лаптопа ради као 386, ако не и спорије.
Ajmo neko ko bolje konta kompove. Kaže vako. Imam lap top sa ugrađenom kamerom, ali neću da koristim nju, nego sam uz'o novu koji kačim na USB. E sad, pošto ovaj ima ugrađenu, ne mogu istovremeno obe da imam uključene i ja skontah da ga u device manager isključim, ali mi i dalje ne radi ova nova. Nova nije tamo u Imaging devices, nego dole u bus controllers i ima trougao žuti, kaže da device not recognised. ŠTA MI JE ČINITI?
Windows je 7, a lako bih ja za drajvere da kamera ima bilo kakvo ime. Ovo je kinesko đubre od 1,3 megapixela i sa LED diodama, uz'o nako. Lik je probao i on je samo utakne u komp i radi mu, bez ikakvih instalacija.
Sigurno ima oznaka modela. koliko god da je kinez. sa zadnje strane ili ispod postolja, na stikeru, mora nesto da pise. je li ti oridjidji njinjdous? ako jeste, pusti der ga da sam odradi internet pretragu available drajvera.
zavisi koji browser koristis, recimo za mozilu odes gore na tools pa na add-ons, i ondak kliknes na get add ons, i trazis addblock i instaliras neki da od ponudjenih
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
ja imam neki advanced audio options kod realtek audio managera.
ali kako vidim na slici koju si stavio imas odvojeno sluske i zvucnike, tako da bi trebalo da moze nekako.
kapiram, moram da nađem drajver sa panelom konkretan za moju zvučnu, pa tek tamo da čačkam mečku
Zaglavio se papir.
Zaglavio se brate, al ja ga otvorio provukao manuelno papir i ništa. Opet isto.
Tačno ću čekićem razbiti govedo jebem li mu sunce.
probaj ovo
Oću.
Manijače, nađi na forumu od zvukodrajvera kako to ide, kod mene je laptop (Lenovo G770) prvobitno penetrirao na suvo moje živce und talasne dužine i ondak sam riješio problem (jedva).
Ako neko od vas može da mi pomogne pri hakovanju ove https://www.facebook.com/GospodinZarkoPopara?fref=ts usrane stranice na fb, bio bih mu veoma zahvalan, častim ga vopijem.
EDIT:Lik koji hakuje ima još po pivo i od Multija i od Davida.
Шта да урадим да ми више не сија лампица од јебеног хард диска? Уместо да трепери говно, оно се не гаси и ово говно од лаптопа ради као 386, ако не и спорије.
pa sprzi LED.
verovatno ti se razmrdao konektor na disku, tj disk se iz njega izvukao. odsrafi, izvadi, produvaj, vrati.
Ajmo neko ko bolje konta kompove. Kaže vako. Imam lap top sa ugrađenom kamerom, ali neću da koristim nju, nego sam uz'o novu koji kačim na USB. E sad, pošto ovaj ima ugrađenu, ne mogu istovremeno obe da imam uključene i ja skontah da ga u device manager isključim, ali mi i dalje ne radi ova nova. Nova nije tamo u Imaging devices, nego dole u bus controllers i ima trougao žuti, kaže da device not recognised. ŠTA MI JE ČINITI?
Potreban ti je drajver za novu kameru.
Možeš li reći koji je model u pitanju? Kamere.
i da mi kažeš koji operativni sistem imaš, windows 7 ili xp?
Windows je 7, a lako bih ja za drajvere da kamera ima bilo kakvo ime. Ovo je kinesko đubre od 1,3 megapixela i sa LED diodama, uz'o nako. Lik je probao i on je samo utakne u komp i radi mu, bez ikakvih instalacija.
Sigurno ima oznaka modela. koliko god da je kinez. sa zadnje strane ili ispod postolja, na stikeru, mora nesto da pise. je li ti oridjidji njinjdous? ako jeste, pusti der ga da sam odradi internet pretragu available drajvera.
dajte recite mi kako da instaliram adblok
zavisi koji browser koristis, recimo za mozilu odes gore na tools pa na add-ons, i ondak kliknes na get add ons, i trazis addblock i instaliras neki da od ponudjenih
to get addons se loaduje otkad si napisao taj post...i ne izgleda ko da ce ikad da se odloaduje