IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Provalio sam do čega je bilo. Hvala u svakom slučaju. :)

2. Rešio sam da vratim XP (ne pitaj me što,ne znam ni sam), pa sad ne znam koja je u međuvremenu verzija XP izašla da je odlična, nisam koristio taj OS sistem još od kad se pojavila piratska win7. Poslednji XP koji sam lično koristio je LAstXP2.2 i neki XP SP2 blek edišn valjda, ali nem pojma gde su mi ti diskovi.
    fala unapred za valjane linkove u pvt:)

3. Je l' ti tol'ko slab komp ili šta? Ne vraćaj na XP nikako, osim ako imaš 512 rama :)
    Nema više podrške za XP tako da šta god izađe novo ti se sjebo.
    Inače imaš na pajrat beju
    - Windows XP Professional SP3 - Activated
    - Windows XP Professional SP3 32-bit - Black Edition 2013.5.22
    LastXP je isto ok, jer ima drajvere i sve u sebi, 22 je zadnja verzija ja mislim.
    Opet, zajebi XP. :)

4. pa nije baš slab, iam 3gb rama, AMD dual kor i te munje, doduše matoro al završava poso.
    malo sam nostalgičan, to je sve:)

5. Haha, batali nostalgiju. Koristićeš XP 2 sata i tražićeš sedmicu opet. Veruj mi. :)
    Ili instaliraj na VirtualBoxu pa se zajebavaj.

6. moguće da si u pravu. iskuliraću se. ali ću daunlodujem neki xp džast in kejs lol

7. XP je definitivno zastareo, čak i zvanična podrška ističe dogodine (april 2014).
    Udari neku staračku temu, ako ti nedostaje XP.
    Sedmica je mnooogo bolji sistem: stabilniji, bogatiji opcijama itd. itd.
    Komp je sasvim jak.

8. sjebalo me to što rekoste da polako zamire xp i onlajn podrška,apdejtovi i tako to.
    ae, ostaću na 7, ionako već 3,4 godine koristim

9. Sutra ja mislim dolazi windows 8.1 pa probaj njega

10. I ja je koristim 4 godine. Čekam neku devetku, pošto je i osmica nekako smor. Jes malo brža jer nema aero, al' smor ono čudo umesto normalnog starta. I mislim da još nije izaš'o normalan aktivator, da ono baš aktivira. :)

11. I dalje muku mučim sa zaštitom svo WiFi-ja... Naime, našao sam kako i šta, al imam mali problem, a to je:
    http://prntscr.com/1bws3a
    Ne mogu nikako da nađem kutiju u kojoj su mi pipiri od ovog mog rutera, a tu bi trebala da piše i šifra od vajrlesa...
    Pa sad pitam, kakve su mi šanse da na neki drugi način dođem do te šifre...

12. Ako nisi sam menjao sifru, najcesce je 1234..
    Ili tako nesto zaredom brojevi.
    Pokusaj.

Ako ne, odes u MTS (posto i ja imam taj modem) pitas da ti kazu i kraj.

13. Probaj ovo: user: admin
    password: tzlkisonpk

To bi trebalo da su default telekomove postavke

14. Manijak, pusti XP.. To je za nas siromasne sa slabim kompom..
    Kao sto neko reko, drzi se sedmice, odlican je..
    Ako te puca nostalgija, nadji neki skin ili tako nesto.

15. Probao, slaba vajda, al hvala na sugestijama... :)

EDIT: Pokušao ponovo i uspeo! Hvala Zero, imaš pivčugu od mene...

16. okejokej, ostaje win7,pfff, aste navalili:)
    edit: instaliro sam i apdejt JAVE, 3 meseca sam kuliro, pa nek ide život

17. edit: instaliro sam i apdejt JAVE, 3 meseca sam kuliro, pa nek ide život

i jel ima neke promjene il ja mogu da nastavim da ga kuliram?

18. nastavi kuliranje opušteno, osim ako te ne nervira ona notifikacija. ili, znaš kako se već kaže: pametniji popušta:)

19. onda ja ne popustam :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.