IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Шоми
    велики поздрав за псета!

десктоп брт

Aha, onda ne možeš to uraditi, odgovor bi bio isti i za laptop LOL

2. HAHAHA KAKO SI GA YAJEBAO

3. Anhele upokojeni, smanji slova veličinu.

4. Cekaj sad mi nesto nije jasno citirao si veliki pozdrav za mene jel to znaci da me i ti pozdravljas velikim pozdravom ili me samo zeljas time sto te mrzelo da kopiras samo jedan deo? Xd

5. другар вошти на најјачим детаљима и говнима без проблема са р7 графичком 2ГБ ДДР5 и 4ГБ РАМа

sa monitorom od 19 inca, i HD ready rezolucijom, peglao sam GTA V sa grafom od 1gb DDR5 sa SVE NA HIGH, bez jebemti, da nije secnulo ni jednom.
    Uz procesor AMD 860k

6. Gazimudo, to te AMD platio da napišeš ovdjekarce.

7. Sta cu kad sam bitan. #uticaj #placenareklama #jaAMDviGovno #fuckintel

8. Intel psuješ? Kome mater?!

9. salim se brt, ja se kunem u intel, ovo govno kad se zaukce zuji ko da imam boinga u sobi.

p.s. Proso termin reklame ahahhaha sjebo sam govna duopolska

10. I ja volim taj brak Intel/nVidia, nekako su bolji, ali da mi neko da novu AMD/Radeon mašinu vrijednu 2000€, ne bih se bunio :-)

11. Ja sam pres'o sa intela na AMD zato sto sam za istu cenu konfe dobio AMDov sa 4 jezgra umesto intelovog sa 2 i to na smesnih 2.8 ghz.
    Prema nekom specijalizovanom sajtu, oko 25% bolji procesor je ovaj AMDov.

A posto mi je cena najveci ponder, nije bilo tesko odluciti.

Do nekih srecnijih vremena kad ce nadam se njen ponder padati, a licne preferencije porasti :D

12. селтиче искрено од тебе ни нисам очекивао неку помоћ јер ти увек мирођијаш по свим темема и постављаш гомилу неких потпитања и све као ту нешто, међутим јако је све то слабо. на крају се сведе да углавном само измирођијаш

13. Znači, Šomi, ljut si? Dobro, odoh ja.

14. Mislim da seltik ne mirodjija, da preferira bosiljak

15. Seltik nema ti 180 cm visine, to lako išamarati.

16. Pa ja ne bih isamarao seltika. Zameram mu sto je metalika doduse ali nije mi to razlog da nekoga isamaram jos od 2008-e

17. Meni je zapretio klanjem nekom britvom, tako da se predstavio kao opasan gospodin. Posle pretnje britvom nema povlačenja!

18. A vas dvojica stranaca dosli na nas sajt da se fizicki obracunavate posle mi srbi govna

19. како то мислиш љут а нисам ни очекивао помоћ? ваљда могу да се наљутим само ако очекујем па је не добијем
    људи капирам ја да смо сви различити, из различитих држава и поднебља, културе, васпитања, образовања и интелигенције, али дајмо се мало користити елементарном логиком

контам да је једина озбиљна хакерска главица која може да ми исхакујуе одговор лукс, само се надам да ме неће восовати :///

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.