IT Kutak - raznorazno pitanje

1. људи капирам ја да смо сви различити, из различитих држава и поднебља, културе, васпитања, образовања и интелигенције, али дајмо се мало користити елементарном логиком

Ja jači šuk nisam pročitao ovde mesecima. Vispren si Šomaro podlacu jedan.

2. контам да је једина озбиљна хакерска главица која може да ми исхакујуе одговор лукс,

:povredjen:

3. Mislim da seltik ne mirodjija, da preferira bosiljak

Tačan odgovor, psetoejtiejt. Šomi, to sa grafom ti ovdje niko ne zna riješiti, dosad bi neko i dao pravi odgovor, tako da sam, dok ne dočekaš rješenje, ovu vremensku prazninu pedagoški popunio ljubaznim trolovanjem. Reci da nisam susretljiv.

4. фали ми кулер за цпу и кућиште, за то ћу видети већ, кулер ћу највероватније да купим полован

и планирам да додам још 4ГБ РАМа ако буде требало

5. Ovo ti je sranje bolje da si kupio kao moj

6. Mislim za ono sto ti radis ti i ne treba, ja se ipak bavim malo ozbiljnijim stvarima i raznim programiranjima

7. огроман поздрав за боха, а ти псето немој тужан бити плс :(

vremensku prazninu pedagoški popunio ljubaznim trolovanjem.

trolovanjem

уф, ознојило ми се чело јако, фурам грашке зноја ко бондба пива тек извађена из фрижидера

8. Oznojio si se dešifrujući moj post, vidim, tek sad si razumio....

9. Mare skupi jos 3000 pa uzmi AMD FX 8300, samo 3k vise a imas 8 jezgara umesto 6.
    http://www.emmi.rs/procesori-(cpu)-cpu-am3+-amd-fx-8300.11.html?productId=47385

10. ок ај видећу за овај процесор, него дал ми ваља она матична што сам окачио горе

кулер могу наћи преко купинда или сличног говнета

11. Malo ti je 4gb rama brt.

12. 1. Мало је 4 гб рама
    2. За пар стотина више можеш да узмеш и лц паувер 600в
    3. За отприлике ових 14-15 сомића можеш узети дојаја графику са типа још годину дана гаранције мин. Погледај на нету разлике између например те и 270 270х 280 280х, видећеш да се отприлике ризик и исплати, јер добијаш зверски бољу графику а негативна је ствар што ћеш имати годину дана гаранције мање. Ако налети неки асус, они дају по три године гаранције тако да би могао на њу да имаш гаранцију као на ову што је купиш нову Што се тиче те графике, помогао би ти ја да је нађемо и да је пазаримо
    4. Немој узимати и еммију јер су чачанске лопине и јер само гледају како да ти пониште гаранцију, класични говнари. Доста купујем компоненте и елелтронику и стварно ти могу рећи да убедљиво најгоре решавају рекламације и да само гледају како да те зајебу, зато ја више једну ствар не узимам од њих. Гледај цене на монитор.рс та фирма је одлична, постоји већ зирлијон година и момци су стварно и превише корелтни
    5. Нема потребе за новим кулером, фабрички кулер за амд је одличан и масу бољи него од интела. Тако да ту инвестицију остави за касније, те паре уложи у рам или у графику

И да, још једампут размисли о половној графици. Значи узми у обзир да ја имам компић од два сома, а ипак сам се одлучио да је узмем половну зато што сам мислио да је продам следеће сезоне. Нова је коштала око 35-40 сома а ја сам не половну платио око 170. За те паре сам после купио још једну такву графику

13. зајеби комп, купи доларе и сачекај мало.

14. pozajmi još malo kinte i uzmi ovu gotovu konf. ko čovek, ne mora da rizikuješ dal ćeš da prosipaš termalnu pastu po slotu za ram, ili da skršiš neki tranzistor dok šrafiš matičnu ploču. Izdvoji komponente iz ove konfiguracije pa izračunaj koliko košta pojedinačno, nema šanse da bude jeftinije a plus mora da se mlatiš ceo dan oko sklapanja. Jedino ako hoćeš baš polovno onda možeš da uštediš.
    http://www.winwin.rs/racunari-i-komponente/desktop-racunari/desktop-racunari-bez-os/racunar-altos-tsunami-970-amd-fx-8300-8gb-1tb-r9-270-dvd-1184162.html
    A u emiju je ova konf 75000, više se isplati uzeti kod winwina.

15. људи који вам је курац од кога да позајмим?

кулер морам да купим јер не долази уз овај процесор, а за рам ћу да се скрпим већ, сада ми не треба више

и још једном, нећу да ризикујем са половним срањима

16. овај процесор ладно појефтинио 500 кинти од јутрос

17. Toliko o tome koliko je dobar kad mu tako opada cena

18. Prekini da kukaš kako ti fali još para i kupi od Mađara jebenih

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.