U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ух имам офис, међутим ја сам радио апгрејд са 8.1
данас ћу да одрадим клин инстал, па ћу да видим како шљака
шта је сф телеком?
мада да напоменем ја имам ориђиђија виндоуза
Imam i ja oridjidjija windowsa, i radio sam upgrade sa 8.1.
SF telekom je neki program sto je Bacje nabavio, za gledanje Arena (zamisli najbolji strim na koji si naleteo na netu pa ga pomnozi sa 100).
Al on mi ne radi na win10.
Pa bih da vidim da li je do mog windowsa ili do windowsa uopste.
saljem ti u DM link i uputstvo.
A nije ti proradio u virtuelnoj mašini?
Aj šibni i meni
ајд шаљи да пробам
Nisam instalirao virtuelnu masinu ,jerbo nema softvera koji podrzava win10.
Saljem i tebi Radjarde
Podrazumeva se da treba da mi javite da li na vasem windows10 radi?
Netačno, na neke ne može! I ako staviš apple OS na win-based računar, nikada neće raditi glatko kao windows na Mac računaru, pogotovo ako su oba sistema, tj. dual boot. Još samo čekam da uvedu bootcamp na telefone, da stavim i Android i iOS na jedan fon, pa da sam miran ;-)
Demigod je unforčenetli u pravu. Apple je skup, ali što se tiče odziva, brzine rada (pogotovo rad sa 3D modelima, obrada HD slike i HD videa), tu nema konkurenciju među Windows-based računarima.
OBRADA HD VIDEA! Tacno sam znao da sam danas nesto zaboravio i sad si me podsetio.
Hvala celtice
Nema na čemu, a šta si to zaboravio, Gazi?!
селтик ради све исто јбг, исте су компоненте. Не праве се специјално процесори и графичке за епл а посебно за остале произвођаче лаптопова. Знам шта сам имао и како је радило, а конфигурација је достаааа боља него било који пробук курац
http://de.pcpartpicker.com/p/6Z8JHx
ево ти мог компа, фали на листи још кућише ХАФ Х
Nema na čemu, a šta si to zaboravio, Gazi?!
Pa bas sam ovih dana radio obradu HD videa, generalno na to mi ide 99% vremena, i eto da ti nisi napisao da je to brze na meku, ne bih danas odradio.
gazimudo, evo ti
http://i.imgur.com/BIocM1f.jpg
Sjajno znaci da je moj usrani windows izbagovan.
E sad se postavlja jos jedno pitanje. Ako sam napravio image iz svog windowsa, i ako uradim clean instal, hoce li to biti isti windows ili jok?
Patišpanj je kad otvoriš telekom a imaš 12 GB rama ;o}
radje aj mi posalji ovaj exe fajl za vlc plejer, i instrukcije keve ti
il bilo ko ako zna u kurac vas ljubim
Radjarde, koji ti je build windowsa?
Meni je onaj 10240..
Patišpanj je kad otvoriš telekom a imaš 12 GB rama ;o}
dvanes giga rama osamdeset evra, a ovo tuljan što je iznad okačio, to ne vidiš xD
Gazimudo, nebitan je taj build, ali najsvežiji je, apdejtovao se sinoć fazon, ako na to misliš
aj leba ti kucni system dole u search i otvori prvu stavku.
Interesuje me zbog cega je samo moj windows izbagovan kad sam uradio normalan update kao i svi ostali i nikakav eror nisam dobio.
Razlika izmedju tvog i mog je u procesoru, ja sam na AMD. Da li moze da bude do toga?
Tuljan je cini mi se isto na AMD