Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Je l' moze onaj D3 risiver SBB-ov da pusta filmove sa USB-a?
Mislim da sam jednom probao, ali nisam uspeo, al' rekoh aj da pitam.
Evo zasto: devojka ima kod kuce neki smrdljivi risiver za digitalnu televiziju od 1500 dinara i taj 'ladno pusta filmove sa USB-a i to moze i .mp4 format, full hd filmovi.
Ja imam neki Vox lcd matori i on nece da pusta .mp4 pa mi ide na kurac kad moram mojima da konvertujem svaki jebeni film koji hoce da gledaju u .avi .
Nije, kod mene radi.
Imas win8 ili 8.1?
Mekintoš kupite.
Sindjo, mislim da d3 sbb pusta samo ono sto si snimio na USB preko njega.
Mekintoš kupite.
reala ;----)
naravno, evo samo da dobijem na lotou pa da kupim neki mac iz 2010
:seen:
Demigod je unforčenetli u pravu. Apple je skup, ali što se tiče odziva, brzine rada (pogotovo rad sa 3D modelima, obrada HD slike i HD videa), tu nema konkurenciju među Windows-based računarima.
Селтиче наџи једног епла да мож да парира мом компу, тешко...
Заборављате да на сваки комп пожете ставити еплов систем исто као и на сваки епл рачунар можете турити циндоуз
Nema igara za Mac, dzaba sve.
normalno je imati i jedan i drugi
za igrice a drugi za graficki dizajn
tako je bar kod mene i kod rodbine i kumova, nez za vas....
8.1 pro, i šljaka bez problema.
брт што би имао и један и други када можеш имати виндоуз са два система? ја сам тако фурао једно време, и сада сам ево само на десеци
Po vasem misljenju najbolja kablovska televizija?
Dobre pakete imas preko poste, ja je licno koristim. Sbb ti je isto dobar...sportklub imas i fox...
I ja koristim poštu isto i dobra je pošta.
ostavite me na miru!!!
Ali možeš da imaš i poštu i sbb, jer obe su flegšip, staviš 24GB RAM-a i šljaka pošta brt flgšp
брт што би имао и један и други када можеш имати виндоуз са два система? ја сам тако фурао једно време, и сада сам ево само на десеци
Pa sto ne kazes da furas desetku.
Jel ti radi onaj bacjeov SF telekom, a ako ga ne koristis jel bi ti bilo frka da probas? Poslacu ti link u PP..
Samo da utvrdim da vidim do cega je.
Napravio sam image za desetku pa hocu da idem na clean instal ako se ispostavi da na nekom drugom win10 radi.
I imas li office13 mozda? Ja skinuo neki, al aktivator ne radi za win10, a neki drugi aktivator me napunio malverima