Je l' moze onaj D3 risiver SBB-ov da pusta filmove sa USB-a?
Mislim da sam jednom probao, ali nisam uspeo, al' rekoh aj da pitam.
Evo zasto: devojka ima kod kuce neki smrdljivi risiver za digitalnu televiziju od 1500 dinara i taj 'ladno pusta filmove sa USB-a i to moze i .mp4 format, full hd filmovi.
Ja imam neki Vox lcd matori i on nece da pusta .mp4 pa mi ide na kurac kad moram mojima da konvertujem svaki jebeni film koji hoce da gledaju u .avi .
Demigod je unforčenetli u pravu. Apple je skup, ali što se tiče odziva, brzine rada (pogotovo rad sa 3D modelima, obrada HD slike i HD videa), tu nema konkurenciju među Windows-based računarima.
Слепи Туљан
брт што би имао и један и други када можеш имати виндоуз са два система? ја сам тако фурао једно време, и сада сам ево само на десеци
Pa sto ne kazes da furas desetku.
Jel ti radi onaj bacjeov SF telekom, a ako ga ne koristis jel bi ti bilo frka da probas? Poslacu ti link u PP..
Samo da utvrdim da vidim do cega je.
Napravio sam image za desetku pa hocu da idem na clean instal ako se ispostavi da na nekom drugom win10 radi.
I imas li office13 mozda? Ja skinuo neki, al aktivator ne radi za win10, a neki drugi aktivator me napunio malverima
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Je l' moze onaj D3 risiver SBB-ov da pusta filmove sa USB-a?
Mislim da sam jednom probao, ali nisam uspeo, al' rekoh aj da pitam.
Evo zasto: devojka ima kod kuce neki smrdljivi risiver za digitalnu televiziju od 1500 dinara i taj 'ladno pusta filmove sa USB-a i to moze i .mp4 format, full hd filmovi.
Ja imam neki Vox lcd matori i on nece da pusta .mp4 pa mi ide na kurac kad moram mojima da konvertujem svaki jebeni film koji hoce da gledaju u .avi .
Nije, kod mene radi.
Imas win8 ili 8.1?
Mekintoš kupite.
Sindjo, mislim da d3 sbb pusta samo ono sto si snimio na USB preko njega.
Mekintoš kupite.
reala ;----)
naravno, evo samo da dobijem na lotou pa da kupim neki mac iz 2010
:seen:
Demigod je unforčenetli u pravu. Apple je skup, ali što se tiče odziva, brzine rada (pogotovo rad sa 3D modelima, obrada HD slike i HD videa), tu nema konkurenciju među Windows-based računarima.
Селтиче наџи једног епла да мож да парира мом компу, тешко...
Заборављате да на сваки комп пожете ставити еплов систем исто као и на сваки епл рачунар можете турити циндоуз
Nema igara za Mac, dzaba sve.
normalno je imati i jedan i drugi
za igrice a drugi za graficki dizajn
tako je bar kod mene i kod rodbine i kumova, nez za vas....
8.1 pro, i šljaka bez problema.
брт што би имао и један и други када можеш имати виндоуз са два система? ја сам тако фурао једно време, и сада сам ево само на десеци
Po vasem misljenju najbolja kablovska televizija?
Dobre pakete imas preko poste, ja je licno koristim. Sbb ti je isto dobar...sportklub imas i fox...
I ja koristim poštu isto i dobra je pošta.
ostavite me na miru!!!
Ali možeš da imaš i poštu i sbb, jer obe su flegšip, staviš 24GB RAM-a i šljaka pošta brt flgšp
Pa sto ne kazes da furas desetku.
Jel ti radi onaj bacjeov SF telekom, a ako ga ne koristis jel bi ti bilo frka da probas? Poslacu ti link u PP..
Samo da utvrdim da vidim do cega je.
Napravio sam image za desetku pa hocu da idem na clean instal ako se ispostavi da na nekom drugom win10 radi.
I imas li office13 mozda? Ja skinuo neki, al aktivator ne radi za win10, a neki drugi aktivator me napunio malverima