IT Kutak - raznorazno pitanje

1. не могу да гледам порнић са сараунд системом жалиће се људи

ja ne vidim problem

2. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/G/01/electronics/detail-page/c26-B002WBX9C6-1-l.jpg
    Ima li ovo rok trajanja?
    Cim pokrenem torent izbaci me net, kad bilo sta drugo radim nema problema.

3. najavite prije nego što dođete da vas dočekam kako dolikuje

4. АЈ ЈОШ ЈЕДНУ ПОРУКУ ПОШАЉИ АЈ ЧИК АКО СМИЈЕШ

5. Инсталир'о сам вин10. И задовољан сам, за сад не видим замерку. додуше, тек је пар сати инсталиран, два дана сам се јебавао са апдејтовима за седмицу, мислим да сам укупно 124 инсталирао јебемти, да би ми понудио апгрејд на 10.

Е сад, питање једно за ит стручњаке. Кол'ко ми пара треба за "6 cell li-on" батерију, је л' упућен неко? Верујем да је бар неких 50-60е, онако лаички одокативно.
    Иначе је лаптоп ацер аспире е1-571г, супер машина, ал' батерија се упропастила након 2 године јбг. И сад, да л' морам да тражим баш за тај лаптоп батерију, или су стандардизоване сад, па рецимо иста батерија паше на сваки ејсер, дел, асус и то? Не знам богуми, нисам упућен.

6. Kako da se najefikasnije rešim ovog sranja, a da to nije reinstaliranje jebenoga sistema?
    http://i.imgur.com/0vpzvdf.png
    Pokušao sam s onim disejblovanjem u internet opcijama, ali ne radi.

7. RADOJE DVA TE KURCA NADOJE AXAXAXAXAXAXAXA

8. E, ta je, fala, al' mi treba neki distributer ovde, ne mogu da se jebavam sa ibejom. Dakle ako je dvajestinu evra kod nas je računam 35, 4 soma, nije to strašno, potražiću u rodi neki dan, pošto sam tamo uz'o.

Još me zanima, moram li da tražim baš za ovaj laptop, ili su standardizovane, npr. sve 6-cell baterije su istog oblika i pašu za sve, ili svaki noviji acer ima istu bateriju i sl.?
    Da ne bude da odem u radnju, tražim za baš ovaj laptop i on mi kaže: "e nema, ali mogu da ti dam ovu, isto 6-cell, paše" i izjebe me k'o ovcu jer sam duduk.

9. Obično su posebno za svaki model, neke pašu fizički za više modela, ali zbog voltaže i amperaže nisu pogodne za sve. Vidi koliko volti i mAh ima postojeća baterija, a ako ćeš uzeti kod naših lopova, ponesi laptop i probaj na licu mjesta.

10. АЈ ЈОШ ЈЕДНУ ПОРУКУ ПОШАЉИ АЈ ЧИК АКО СМИЈЕШ

A ne mogu brt uklonila me sa instana i fejsbukija :(((
    Želim vam svu sreću <3<3<3

11. Imam jedno pitanje vezano za ove binarne kodove?
    Imam iz jednog predmeta zadatke konverzije brojeva tipa heksadecimalne u decimalne ili heksadecimalne u oktale itd...
    Jel se to radi po principu pretvorim heksadecimalni u binarni pa binarni u decimalni?
    Ono binarni se uzima kao osnova pa preko njega radim sve ostalo?

12. Za pretvaranje iz heksa i okta u decimalni koristi ovo što ti je napisao megamarko, najbrže je, ne jebavaj se sa pretvaranjem u binarni

a kad konvertuješ iz okta u heksa ili kontra, pretvori prvo u binarni, pa samo otpozadi grupiši po četiri/tri cifre, pa te grupe od četiri/tri cifre prevori u heksa/okta cifre

13. dada to sam yaboravio ya decimalne da ima fora
    jasno fala

14. Јел могуће да један обичан фајл у фотошопу са 5 лејера заузима 150 мегабајта? А други са дупло више и пун курац ефеката заузима 17?
    а слике приближно исте величине

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.