Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Jok, Miloše, nije Iobit. Ovaj prvi CinemaP je i mene gnjavio. Maestro, deinstaliraj ga i restartuj mašinu. Kad budeš 100% siguran da si ga izbrisao, u settingsima Chromea ukucaj da ti se google.com otvara kao početna stranica (izbriši sve ostale), a google da bude default search engine. Javi šta si napravio.
Hahahahaha kakav si ti ludak brate,
Pa sad odakle da pocnem
Da, bavim se poslom ali nije vezan za racunar
Nemam sestru
Nije laptop nego desktop
Imam devojku, u dugoj sam i ozbiljnoj vezi, treba da je verim (vodim ljubav s njom)
To je to o mom zivotu
Gde sam pisao da jebem?
Ja sam mislio da je iobit zato sto je on najskorije instaliran a covek se danas žalio. I istina, covek ne pise da jebe, uglavnom mu neko drugi jebe ribu a on se bori sam sa sobom kako da to prihvati xdd
Moj brat i moja devojka su hteli da odigraju partiju saha, a nemam sah a nisam uspeo da nadjem onlajn sah pa sam morao da downloadujem i tako je ostao tu.
Ne igram sah naravno, ne ide bas da vozim auto od 130 konja, cepam ds i igram sah
Jel on sa kumom isao na masnu oivcugu posle jebanja ribe jednog od njih dvojice kako vec?
doduse i ne cepam ds od kako sam u vezi, ali jos nisam spao na igranje saha
ja mislim da nisam pročitao post na ovom sajtu maestrov da nema reč devojka u njemu
hahahahha pa dobro onda :D :D
http://vukajlija.com/masna-pivcuga
Ima i poster :)
hhahhhaha flips
nemazem da rutujem tablet. pls halp ne znam šta da radim. volim te.
Kupi novi tablet, nek ide život....
на маил.ру имам аплоудовано 60 гб блуз музике што не бих успео да нисам неколико пута рестартовао свој таблет док на крају нисам успео коначно да га рутујем
Skečeru jedan. Bluz je samo s mesom.
Da li neko zna gde mogu da aploudujem svoju kolekciju bluz muzike?
Imam oko 60GB.
imaš odgovor u PVT
можеш да маил.ру
то знам јер се ја баш доста разумем у аплоудовање 60 гига блуз музике
Ја сам почео да аплоадујем своју колекцију диско музике на маил.ру, и иде исувише споро. Онда сам пробао са блузом, и аплоадовало је 15гб за 6 минута. Случајност?
pratim te sa 15 giga
Ne bih rekao.