Prijava

stavi windows na fleš i pokreni sa njega recovery

nemam taj windows nisam ga ja instalirao, jel mogu da skinem sa torenta pa da stavim na fles? pretpostavljam ISO. imam neki windows 7 ultimate

najvaznije mi je da sacuvam podatke, jer imam bas vaznih stvari, a ova konjina sto mi je instalirala windows stavio sve na C, napravio particiju c od 470 gb a D od 20

ништа ти се није десило са подацима. прво пробај ово што ти рађ каже (можеш и нарезан двд ако не можеш да бутујеш са усб-а), само нађи исту верзију уиндоуза за сваки случај. а чак и баш ништа да ти не успе, убациш нови хард-диск (можеш и да позајмиш), инсталираш ОС (или узмеш неки лајв ОС ЦД, не мораш да инсталираш), пребациш податке са свог на позајмљен, па онда инсталираш ОС на свој и вратиш податке назад.

da, mislim, kucaj na guglu bsod boot recovery, pa isprobavaj redom varijante, ne znam što se mlatiš po ovom forumu

nećeš izgubiti podatke sig

napravio particiju c od 470 gb a D od 20

Xaxax, jbt, da nije iz Han Pijeska lik?

evo skidam istu verziju windowsa, znaci ultimate 64bit sp1, moci cu valjda butovati sa usb-a ne znam samo jel dovoljno taj ISO da prebacim na fles? ovo sto skidam ima i neki usb/dvd tool?

није довољно да пребациш исо на флеш. изгуглај како се прави бутабилан усб (мада је вероватно то тај тоол) или нарежи исо на двд ако ти је лакше.

a radj pa naravno da gledam po drugim sajtovima rjesenja i isprobao sam sve sto sam nasao, ovako je lakse jbg
lakse od guglanja

Gde skinuti Photoshop? I koji skinuti? Koliko je tesko nauciti iz 2 profi fotografije sa prirodnom pozadinom, da napravis recimo ovo:

http://my-doggy.rs/media/upload/dog/40805/najava_oglas.jpg

Ili jos bolje ovo:

img=http://s27.postimg.org/91kq5kvb7/988450_728335153856572_3325270253321282979_n.jpg

Šomi23 ovo pravi za 12 minuta. Najozbiljnije, ne zajebavam te. Sačekaj njega on će da ti objasni sve šta i kako

hvala truc
murbi, skini cs6 13.0 sa torenta, ili CC.
to nije tesko napraviti ali da podesis svjetlost i boje sa vise razlicitih slika da se sve utopi u sliku da bude bas bas, to je zajebano i treba malo vise prakse i strpljenja

haha bohore ne lozi covjeka. da izgleda profi, posebno ova druga slika treba minimum 2 sata.

Ne ložim najozbiljnije.

Bratori sta je to cs6 13.0 ili cc ???

To je kao da sam ti reko da stafordu lopatica treba biti 2/3 a nadlakatna kost 1/3 duzinski u prednjim uglovima, gde lopatica treba biti sto cvrsce nasadjena na trup i imati oscilaciju pri kretanju do 15% :D !

verzija brate za verziju si pitao. ukucaj u torent photoshop cs6 i skini neki pri vrhu liste

evo objasnio ti je autobus, sad si ti nama dužan objašnjenje za nadlakatnu kost

Skelet Staforda koji preporučljiv je ok?