IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Imam problem sa Google Chrome-om. Naime, kada se pokrece ne moze da otvori niti jednu stranicu, vec samo pokazuje sivu pozadinu. Probao sam sa reinstalacijom, i dalje se isto pojavljuje. Drugi brauzeri mi rade sasvim u redu, al sam navikao na Chrome. Znate li sta bi mogao biti problem?

Nije dosta uninstall, prvo to pa probaj pride da obrišeš i ovaj folderc:\Users\Administrator\AppData\Local\Google\ukloniće ti tvoje chrome profile sa podešavanjima i bukmarkovima tako da prvo bekapuj šta ti treba

2. Nije dosta uninstall, prvo to pa probaj pride da obrišeš i ovaj folderc:\Users\Administrator\AppData\Local\Google\ukloniće ti tvoje chrome profile sa podešavanjima i bukmarkovima tako da prvo bekapuj šta ti treba

I ovo sam probao, opet isto. Nema veze, snaci cu se vec nekako.

3. Opet imam problem,stalno mi izbacuje neke reklame na dnu ekrana. Ne na svim sajtovima,ali jeste na većini. Kako da ih skinem?

4. Pitam ja vas da l' da pazarim HP Probook 630, Intel, Pentium Dual Core B960 2.2GHz, 6 gb rama, 500 SATA, Intel HD graphics 300. 400 jevreja? Mislim da vrijedi, al' ako ga neko ima da mi da kritike, da l' je pouzdan ili je imao vecih problema sa njim...

5. Da l neko zna program neki za hakovanje fb lozinki a da ne dobijem xy virusa kad ga instaliram?

6. Tow, skoro svi takvi kace viruse.

7. Ne postoji to....a svako ko ti kaže da može i da ima nešto tako, uvaliće ti neko sranje u komp.

8. ne, ali pola profila možeš da "hakuješ" preko gmail-a ili yahoo-a ili šta već koriste, jer postave loše sigurnosno pitanje, ako ga postave

9. Pitam ja vas da l' da pazarim HP Probook 630, Intel, Pentium Dual Core B960 2.2GHz, 6 gb rama, 500 SATA, Intel HD graphics 300. 400 jevreja? Mislim da vrijedi, al' ako ga neko ima da mi da kritike, da l' je pouzdan ili je imao vecih problema sa njim...

Што се ХПеових лаптопова тиче, ја их гледам кроз лаптоп мог друга исто ХП не знам који бјеше, брате, не да му је пада', него га је разваљива', ево четврта година, чини ми се, како га користи, то је тенк од лаптопа, јак је, јебеш ми матер, млого је добар, бар се тај његов тако показао...

Da l neko zna program neki za hakovanje fb lozinki a da ne dobijem xy virusa kad ga instaliram?

То што ти Курд рече.
    И ово што ти Поховани рече, али то преко џимејла и јахуа је фора да им упаднеш на фејсбук налог тако што ћеш ресетоват' њихову шифру и поставит ону коју ти оћеш.

10. Sve ok, ali meni je hakovanje isto sto i lopovluk, a lopovluk je greh :P

11. Šta je ustvari hipokampelefantokamela?
    Pojavljuje se u monologu, ne mogu baš da se setim kog autora al znam da priča o svom nosu i o tome kako ljudi vide njegov nos. 'Aj ako neko objasni ima pivo.

EDIT: Neko mi rek'o da je to ustvari neka vrsta nilskog konja, al' ono, šta znam. Ja zvao one informacije na prvoj što su bile, kao fazon pitaš šta 'oćeš, i ona mi likuša kaže da se to pojavljuje samo u nekoj pesmi. Šta ti ja znam.

12. Mlato, da nisi omašio temu? :)

13. IT Kutak - raznorazno pitanje

14. Nisam uspeo da povežem nilskog konja i kompjutere kanda. Al' ajd'. :)

15. Možda kupuje računar preko Hypo Alphe Adria banke lolo

16. Дакле, пошто сам ја јелте Црногорац и не могу да се јебавам унаоколо у потрази за рјешењем, да ми неко каже што да учиним

http://i50.tinypic.com/ddfaea.png

Проба' сам онај РИМУВ ВАТ али неће нешто, или тај није ваља.

17. ја бих рек'о да се теби нешто сјебало овде.

18. Еее, па није само да иснталираш римув ЊАТ, има још нешто што треба да се римувује, ал сам заборавио шта. Знам да је тамо негде у ВЈУ ИНСТАЛЕД АПДЕЈТС, па тамо нешто треба да се римувује. Знам да се зове нешто типа - КБ 84838385 трип...

19. Аууу муке моје

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.