Елем, неко ми је провалио на профил и сад се гејбук узбунио. Све сам му потврдио да сам то ја МЕЂУТИМ! Сад је требао да ми пошаље секјурити код на мобилни, овако како је приказано на слици:
И још ми није послао! 10 пута сам кликнуо да пошаље поново, сат времена чекам, али и даље не ферцера. Шта се догађа?
Знам да нисам занимљив, ал сам у невољи.
Stici ce ti kod na sms , samo je pitanje kad. Meni je jedno
m stiglo posle 30ak sati i krenuo da vristi 30ak puta u sred nocu.
@mile bubreg
nije komplikovano zameniti, komplikovano je isfinansirati :)
Planiram da skinem Napoleon Total war, ima skoro 15 gb, pa ne bih za dzabe da skidam, barem pre nego sto dobijem odgovor na pitanje: Sredio sam komp posle duzeg vremena, sve super radi izuzev graficke (skromna nvidia geforce 210). Ona je za nijansu ispod nekog minimuma za ovu igru, dok su ostali uslovi ispunjeni. Pitanje glasi hoce li igra raditi (po mogucstvu bez velikih bagova) makar i na low settings)? Hvala unapred.
osigurač?
Kakav osigurac? Zar konp ima osigurac?
pa da ti iskočio osigurač kući
Ma jok, sve je ok u kuci.. i svi ostali aparati sa tog produznog rade
Evo i epiloga. Nije napajanje riknulo nego maticna, do kyrca bas!
jbg desava se. pa zameni, nije toliko komplikovano ako si malo potkovan, a izgleda da jesi.
Елем, неко ми је провалио на профил и сад се гејбук узбунио. Све сам му потврдио да сам то ја МЕЂУТИМ! Сад је требао да ми пошаље секјурити код на мобилни, овако како је приказано на слици:
http://s17.postimage.org/xrtu5yk5p/jevrej_ne_fercera.jpg
И још ми није послао! 10 пута сам кликнуо да пошаље поново, сат времена чекам, али и даље не ферцера. Шта се догађа?
Знам да нисам занимљив, ал сам у невољи.
Тја... Је ли ти ок број на који треба да шаље?
Што не уђеш преко мејла гомна
Је л' ти шаље на добар број?
Ни не нуди ми опцију да уђем преко мејла, а број је добар, пет пута сам проверио.
Немој да акаш дугме. Има да те испемује порукама. Успориш и ти тај механизам или помисле да си спембот. :Д
Stici ce ti kod na sms , samo je pitanje kad. Meni je jedno
m stiglo posle 30ak sati i krenuo da vristi 30ak puta u sred nocu.
@mile bubreg
nije komplikovano zameniti, komplikovano je isfinansirati :)
Начи, да чекам до сутра? Онда одо да уплатим кредит на телефон који нисам користио месец дана :Д
I nemoj više da ti šifra bude **.
Koji ce ti kurac kredit, oni tebi salju ne ti njima
Ма морам и ја да контактирам људе за викенд
Planiram da skinem Napoleon Total war, ima skoro 15 gb, pa ne bih za dzabe da skidam, barem pre nego sto dobijem odgovor na pitanje: Sredio sam komp posle duzeg vremena, sve super radi izuzev graficke (skromna nvidia geforce 210). Ona je za nijansu ispod nekog minimuma za ovu igru, dok su ostali uslovi ispunjeni. Pitanje glasi hoce li igra raditi (po mogucstvu bez velikih bagova) makar i na low settings)? Hvala unapred.
ma nema to veze, kaži ti meni kakav ti je monitor?
kako mislis nema veze? jel si siguran ?
Generic PnP monitor
trenutna rezolucija 1440x900 (60hz)
to lap top neki?