IT Kutak - raznorazno pitanje

1. uglavnom kad dođe do monetarno-finansijsko-bankarskog dela, tu pojma nemam onako žestoko i baš daunovski ne kontam, i devizni kurs kad gledam znam da je ona manja brojka uvek ono što mi plate kad dam evre lololola treba mi vremena da skontam da je to kupovni kurs recimo

2. Veliko hvala autoru radjard kuplung

A ostalima da kazem da smo od sinoc od nekih 9 do sada izrudarili(koja glupa rec au) 0,62414 ova kurcica a cena je veca nego juce nadam se da ce rasti do sutra jer cu do sutra negde ujutru imati jedan ceo da ga zavaljam odma

3. i devizni kurs kad gledam znam da je ona manja brojka uvek ono što mi plate kad dam evre lololola treba mi vremena da skontam da je to kupovni kurs recimo

Odlično kontaš, to ti je prodajni kurs aaahahah

4. Pseto, kako ste struju regulisali?

5. kupovni sa strane menjačnice, kupuju evro od mene po toj ceni izraženoj u dinarima brt

6. Pa ti po toj ceni prodaješ pa je za tebe prodajni razumeš xddd

7. Nisi ti menjačnica brt ne budi lud toliko

8. al na onom njihovom ekranu kupovni je taj kad ti daju dinare, nemoj me dovoditi u zabludu, dovoljno sam daun vec hahaha

9. Dobro tačno je to, drkam se samo dok ps ne odgovori na koju foru su eps prejebali

10. solarnim panelima o tome sam danas razmisljao

11. Lagano brt prikacio elektricar jedan kabal van sata

12. Sta te boli kurac, na KiM* niko ne placa struju, bukvalno celo selo ne plati ni dinar struje, podju u selo da iskljucuju oni izlete s kerovima i puskama, ovi se vrate i eto

13. a kako to radite u talu, msm ko ti je taj sto ti majnuje ima te komponente itd..??

14. Placa se na kosovu struja. Presao eps njihov u siptarske ruke pa su isekli struju svima dok ne plate dugove godinama gomilane. Samo mitrovica ne placa jer su vezani gore

15. @izijem, ne brt ja kupio komponente on vezao i onu konstrukciju ili kako se vec zove napravio i drkeljise to tamo sta se vec drkeljise i to pa se delimo bratski 70/30

16. Uzeo sam 10 onih graficke sto sam napisao i ove ostale zajebancije al ovo ostalo jeftino graficke skupe majku im jebem

17. Ps, našao sam preko burazera nekog njegovog ortaka koji je bio direktor neki u winwin-u, to je ono što sinoć pomenuh, ako ti treba i dalje (ali preko winwina jbg) možda i može nešto da se iscima preko njih malo brže

18. A može da pita i onog kolegu koji već bunari te bitkoine odakle je dobavljao opremu i da l' ima neki alternativni put

19. izgleda da se prelazi i na nvidia graficke u nedostatku ovih

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.