od sinoc od nekih 9 do sada izrudarili(koja glupa rec au) 0,62414 ova kurcica
već stotku dolara zaradilo, nisam znao da može tolko brzo
nije ni čudo što je narod navalio da kupuje ove grafičke zadnjih mesec dana
Doduše, pričaju po netu da se na ethereum ne treba oslanjati na duge staze kao na bitcoin, nego kad krene naglo da opada, da prodate odma sve što imate
Doduše, pričaju po netu da se na ethereum ne treba oslanjati na duge staze kao na bitcoin, nego kad krene naglo da opada, da prodate odma sve što imate
Brt cim predje jedan odma prodamo, sinoc 1,02 prodali koga boli kurac samo da je cena preko 200. Jos ovaj ujutru i posle jos jedan i lovu sam vratio posle imam ove graficke fraj i svaki evro je zarada
e pricao mi ortak ima neki program za kvote na konjskim trkama i on kupuje kvotu pa je proda.ako sam lepo shvatio npr u jednom delu trke ulozi u nekog konja pa onda kad mu poraste kvota on proda.program je besplatan ali se placa 20e mesecno da bi mogao uzivo da radis sa kvotama a prvih 15 dana valjda mozes da se vezbas.jel radio neko to?
wow ti javno pricas da prodajes programe.sad mi kasno da zovem druga a palo mi na pamet da isprobam program msm da se vezbam da vidim kako je.ko zna mozda sam talenat za to.a ne mogu da placam nista nemam ja pare
već stotku dolara zaradilo, nisam znao da može tolko brzo
nije ni čudo što je narod navalio da kupuje ove grafičke zadnjih mesec dana
Radj imaš pvt
Brt cim predje jedan odma prodamo, sinoc 1,02 prodali koga boli kurac samo da je cena preko 200. Jos ovaj ujutru i posle jos jedan i lovu sam vratio posle imam ove graficke fraj i svaki evro je zarada
Moze coa vidi jel ima
e pricao mi ortak ima neki program za kvote na konjskim trkama i on kupuje kvotu pa je proda.ako sam lepo shvatio npr u jednom delu trke ulozi u nekog konja pa onda kad mu poraste kvota on proda.program je besplatan ali se placa 20e mesecno da bi mogao uzivo da radis sa kvotama a prvih 15 dana valjda mozes da se vezbas.jel radio neko to?
Jeste
moj drugar zaradi mesecno oko 200e na to, kaze da je veliko cimanje.a ko se ovde bavi time ako nije tajna?
jel moze taj ko se bavi time da mi posalje link od programa sa ortakom nisam povezan preko neta.nema ga na drustvenim mrezama
Glupo mi je da pisem ovde taj i taj, ne voli on da se zna. Reci cu mu da ti se javi u pvt, je l moze tako?
Pa nema ga jer oni vole da se drze u ilegali, tako i ovaj vukajlijas
moze naravno a ja obezavam da necu da otkrivam njegov indetitet.samo mi treba link od programa.dobri covece posalji ga slobodno
Ma nisi me razumeo nemam ja bre, nego on, ali sad nije online trenutno
Uh mozda sam otkrio previse
ma znam da nisi ti.nego sam javno zamolio dobrog coveka da mi pomogne kad vidi poruku
Prodajemo armin i ja raznorazne programe pa se javi imamo i taj za konjske kvote.
Pap da li si me ispratio?
wow ti javno pricas da prodajes programe.sad mi kasno da zovem druga a palo mi na pamet da isprobam program msm da se vezbam da vidim kako je.ko zna mozda sam talenat za to.a ne mogu da placam nista nemam ja pare
E a meni prodaje foru brt nemoj da siris pricu, jesi video labo? Neveraaa
izlajao se..uh samo da nema poliocije.spemujte da prikrijemo ovo da nam papmet ne ode u zatvor
otišla je šta ću ja sada