IT Kutak - raznorazno pitanje

1. zapravo ja sam otišao jer me je isterala napolje

2. Nisam ps rekoao sam ti da sumnjam u klivlend jbg

3. Je l ima neka dojava za kriptovalute vcrs sta ce skociti do jutra da ulegemo

4. Eth sutra 330 ja se nadam

5. Kakav je ono odgovor "može" koji kurac, treba da okrenem 20 brojeva, da eventualno naručim ili rezervišem 25 grafičkih karti na "može" i ako posle bude nemaže e sad se jebi u usta a

6. Mada šta i da očekujem da mi kažeš, haha.

Videćemo sutra može li se šta uraditi pa ću da javim

7. coa hakeriše život, a mi se jebemo u dupe armine, čuješ li armine, jebemo se u dupe

8. Sta bre hakerise to sve burazer radi onaj sto roka sistem on slusa price pa prodaje muda ovde ko kristijan, nemas brige bednik je ko mi

9. Brt ja mislim da je pod "coa" mislio na ps-a.

A jesi gluperda majko mila aaahahahh

10. A što se mene tiče jesam bednik inače isti k'o vi, ja jedino umem da potegnem ljude i lako ostvarim kontakte za bilo šta eto tako ću ps-u ovo da završim, to su moje hakerske sposobnosti

11. aleksandar imas pvt za minut

12. eh da je srece da svi imamo para odavde pa da uduvavmo kokain nekoj zeni rektalno
    https://i.makeagif.com/media/6-19-2015/XE9-Kp.gif

13. haha pa nzm sto bi ga zvao coa jbg, pre ce biti da se zaleteo pa te indirektno pohvalio, al ti si brat nas znam ja nema tu sta

14. Господине Псето честитам, нањушили сте добар посао драго ми је да неко зарађује паре слушајући туљана

15. @coa, pa sta hoces bankarske garancije da ti posaljem? Xd

16. @izijem, on ovo ne radi zapravo zbog nje jer nema nikakvu svrhu osim da mu kurac utrne od dodira sluzokoze sa kokainom. Nisam ovo probao ali sam sipao kokain po kurcu dok je pusen, to je za obostrano zadovoljstvo

17. jesmo mi gamad od naroda, sve bi mi samo da se ne radi

čuj kompjuter dođe i zaradi ti pare

sutra kad krene rat i nestane struje jebi se ti sa svojim valetima i mašinama

samo pratite šta jevrejčine rade i kopi pejst

jevrej dobije platu i prvo što kupi je gram dva tri zlata pa tek onda leba i mleka

ZLATO, BRAĆO, A NE BITKOJINI I PRAPORCI

18. Gde mogu da kupim zlato? Ono fazon 10g.

19. Vidi brate, da skupim jos jedan ovaj kurac i da ga prodam pa moze ona milenijumska buba da se dogodi da sva tehnika crkne boli me kurac. Ne zaludjujem se ja da ce ovo da "radi" doveka i da cuvam ove kurce da skoci cena vrednost ili sta vec. Ja cak i ne kapiram ovo ako mi verujes ali cim se skupi jedan ja to odma prodam za prave pare i cak ne drzim pare na onom racunu od tog sranja kako se zove vec nego na racun u banci odma e tek onda kapiram da imam pare xd vise na ovo gledam kao na nesto na cemu trenutno moze se uzme neka kinta pa kolko tera nek tera

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.