IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Pap postoje mesta koja se zovu zlatare i imaju bas dosta zlata i prodaju ga za pare xd

A mozes i na berzi

2. E neces majku ti jebem

Vidi brate, da skupim jos jedan ovaj kurac i da ga prodam pa moze ona milenijumska buba da se dogodi da sva tehnika crkne boli me kurac. Ne zaludjujem se ja da ce ovo da "radi" doveka i da cuvam ove kurce da skoci cena vrednost ili sta vec. Ja cak i ne kapiram ovo ako mi verujes ali cim se skupi jedan ja to odma prodam za prave pare i cak ne drzim pare na onom racunu od tog sranja kako se zove vec nego na racun u banci odma e tek onda kapiram da imam pare xd vise na ovo gledam kao na nesto na cemu trenutno moze se uzme neka kinta pa kolko tera nek tera

pre 2 minuta

3. e to je poso, kaki kurac čekati da skoči padne jede govna, čim zaradiš uzmi keš, ko im jebe mater

mani se berzi, jebate berza, uzmi pare i kupi franca jozefa u zlatari i stavi u štek.

mjesečno jedan franc jozef i za godinu dana 12 komada

5 godina 60 komada brate slatki možeš kuću kupiti sa 60 komada kada bude kuka i motika

4. Ne moras ni franca jozefa nego bilo koji zlatnik noviji jer je izrada laka a nema istorijsku vrednost pa ne placas izradu raznoraznih kraljevskih radova i kuraca nego samo zlato. Kad bi hteli da ti prodaju lomljeno zlato tipa pokidane lancice i to to bi bio posao al nisu blesavi jbg pretope ga oni

5. Nisam mislio na zlatnik ili ogrlicu itd nego bas fora kao list zlata onaj ili polugica neka malena xd

6. Haha to

Mada ne pise cena mamu im jebem...

7. Pa pozovi sta ti tesko

8. I javi i nama mozda i mi pocnemo da kupujemo xd

9. Cek prvo da vidimo sta ce Juve veceras uraditi xd

10. bildate li vi prst da podignete onu zlatnu polugu

11. Haha pap taj rad xd

12. Ovde lepo dođeš na ATM ubaciš pare ispadne ti zlatna polugica. Dobiješ fiskalni staviš u džep od šulje odeš na aerodro "Šta imate za prijaviti?" "Imam 25 poluga zlata dobri čoveče." "Izvolite da vam ova Filipinka popuši kurac dok čekate koktel od škampa." "Hvala lepo. Kad je prvi za Stokholm?"
    i odeš u Švecke prodaš zlato em je teže (gravitaciono polje nijetisto svuda na ovom elipsiodu od planete) em je skuplje (sirotinja iz EU).

13. Jebeno gravitaciono polje haha

14. Dekaro, razlika izmedju uae i svedske moze biti maks 0,5% u tezini tako da ako kupis kilo zlata i odes u svedsku imaces kilo i 5 grama, ono nije da imas makar kartu u jednom smeru da platis xd

15. Jer je razlika severni pol-ekvator 1 posto

16. Dokle vise sa ovim mojim govnetom uzmem da ocistim fen ili sta je kurac i produvam ga malo ocistim onu plocicu na koju ide fen i vratim ga regularno i palim sad disk boot failure koji failure mamu ti jebem sta sma sjebao?

17. Pa ako nisi stavio novu termalnu pastu nakon što si skidao ventilator s procesora, onda će komp da ti se zapali brate moj

18. Odakle mi termalna pasta jebena mi smo postena kuca
    Sad nece ni da krene jebeno haha 5 sekundi bruji pa se gasi
    Plocicu sam prebrisao vlaznom maramicom a ventilator produvao i stapicima za usi natopljenim rakijom probijao malo gde sam mogao xd
    I posekao sam 4 prsta odrao kozu skroz od onog metalnog ostrog kurca ispod ventilatora i sve za koji kurac da sjevem jos vsir

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.