Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Verifiying dmi pool data
Boot from dc/dvd
Disk boot failure
pa ne pali komp jebem te usta, jel čitaš šta ti pišem, pregoreće ti procesor bez termalne paste
Ovo što Rađ kaže, termalna pasta uvijek MORA ići nakon čišćenja kulera, inače se komp neće ni upaliti. Ili pastu nađi ili u servis da to neko uradi kako treba.
Moze li biljno ulje video sam stavljaju rusi na yt motorno
Gledam po,gigatronu 700din termalna ima li negde bolje da uzmem?
rusko motorno biljno ulje lol
spermu sipaj
ajde idi kupi tu pastu ili pozajmi, jesi normalan
možeš pastu za zube da staviš da proveriš da li komp pali, al samo privremeno
ima toga i za 150-200 dinara
Sad gledam titan neka za 200 kao ima
Je l sigurno zbog toga nece da butuje? I gde nanosim, na tu plocicu ispod kulera?
da, tipa, dva zrna pirinča naneseš tačno na sredinu
Pa, 90% da zbog toga neće da pali, ali i da je zbog nečega drugog, ovo moraš da rešiš prvo
Da, na nju. Imaš milion tutorijala na jućubu, mora se ravnomjerno nanijeti, jer između kulera i procesora ne smije biti vazduha.
Na sredinu ili ravnomerno sad jebiga
https://youtu.be/-hNgFNH7zhQ
Cime da ga stisnem jebem mu mater predlog neki?
šta bre da stisneš?
kulerom boktejebo
Hahahh a jesi glupan usta te jebem
aaa, armin gluperda gleda ovaj snimak iznad u kome baja koristi providnu pločicu da pokaže šta se dešava kad pritisneš kulerom pastu i misli da je to korak pred postavljanje kulera xD
nemojte davati arminu odsad neki kredibilitet kad bude pisao nesto na forumu..izgleda da ima bas slabo znanje o svemu..
Hahaha hardver mi je slaba strana to priznajem
Hvala vam javljam rezultate
brate ja sam 3 minute pažljivo čitao tvoj post ČIME DA STISNEM, reko možda sam ja nešto omašio