A za ovaj kurac nije mi bio ukljucen zvuk reko pokazuje covek kako se moze nanositi, pa mozda treba da se razlije pre nego sto vratim kuler jebeni otkud znam bre, sta ste me odmah pojahali koliko ljudi zna sta je uopste kuler, ja sam ponosan sto sam odvojio vreme da sam ocistim i usput naucim nesto umesto odmah da trcim kod majstora!
Tuljane boli me kurac nije nam ona skalamerija na mojoj gajbi. Kod mene bi to moglo da stane sve ja da gledam ko tele(iako sam opasan haker hakujem pentagon i to). A kaze ovaj ortak da nam nije ni jednom zabolo ovo i kaze da ljudima to zabode pa pale ponovo ili kako vec pa eto kap kod nas do jaja sljaka ako me ne laze...
ArminVanBuuren
Odakle mi termalna pasta jebena mi smo postena kuca
Sad nece ni da krene jebeno haha 5 sekundi bruji pa se gasi
Plocicu sam prebrisao vlaznom maramicom a ventilator produvao i stapicima za usi natopljenim rakijom probijao malo gde sam mogao xd
I posekao sam 4 prsta odrao kozu skroz od onog metalnog ostrog kurca ispod ventilatora i sve za koji kurac da sjevem jos vsir
he jebote, ja mu juce na pvt kazem, pitaj brata da kupi i meni dgb imaces postotak, da se ne jebem preko ovih sajtova poslacu ti pare ako vec momak to radi juce kad je bio po 0.030$...on kazi vazi brate...i evo sad postuje kaze kupio sam sebi
Jel postoji neka sfera života u kojoj si uspešan?
Jedino znam da gubim pa ne biste verovali ljudi snimicu negde kako bacam novcic, ubodem sta pada tek posle 5-6 pokusaja ovo se ne zajebavam
hahhaha
Bravo, Arm, prvi korak ka rješenju problema jeste priznavanje istog!
A za ovaj kurac nije mi bio ukljucen zvuk reko pokazuje covek kako se moze nanositi, pa mozda treba da se razlije pre nego sto vratim kuler jebeni otkud znam bre, sta ste me odmah pojahali koliko ljudi zna sta je uopste kuler, ja sam ponosan sto sam odvojio vreme da sam ocistim i usput naucim nesto umesto odmah da trcim kod majstora!
Hahahaha gde je ona glupa tema o najzanimljivijim ili najzabavnijim vukajlijašima, pa kako možete za bilo koga drugog glasati, ljudi
Arm, ne moraš trčati kod majstora, polako odeš!
https://youtu.be/GrHYQr0XPhI?t=1m50s
псето овако ћеш проћи јер копаш биткоине
1:50 види
nek uhapsi neko Ivana Savojskog iz kovina zbog prodaje kradenih stvari putem limunda.a ujedno i moje bicikle http://www.limundo.com/kupovina/Sportska-oprema/Bicikli/Mountain-bikes/California-4008-fs/43723585
Reply
Armin veca gluperda i od mene hahaha
Tuljane boli me kurac nije nam ona skalamerija na mojoj gajbi. Kod mene bi to moglo da stane sve ja da gledam ko tele(iako sam opasan haker hakujem pentagon i to). A kaze ovaj ortak da nam nije ni jednom zabolo ovo i kaze da ljudima to zabode pa pale ponovo ili kako vec pa eto kap kod nas do jaja sljaka ako me ne laze...
Ja sam jednom sa kucevnog hakovo b92 odnosno upisao sam tekst po izbotu nije tesko samo ides pod komentari i hakujes
Odakle mi termalna pasta jebena mi smo postena kuca
Sad nece ni da krene jebeno haha 5 sekundi bruji pa se gasi
Plocicu sam prebrisao vlaznom maramicom a ventilator produvao i stapicima za usi natopljenim rakijom probijao malo gde sam mogao xd
I posekao sam 4 prsta odrao kozu skroz od onog metalnog ostrog kurca ispod ventilatora i sve za koji kurac da sjevem jos vsir
sva 4 prsta lol
Uzeo sam 300dgb, tj. preko burazera po 300, sad da čekamo samo neko ludilo ako je izijem u pravu i da se obogatimo, ništa više
Hahaahha koja si ti budaletina a brat jos veca sto te slusa
Pa izijem godinu dana nije pogodio sta ce da se desi, i od arminga je gori
Hahahaha eto ti jbg :(((
nije vredan vise dgb da se kupuje, sad samo jako $xrp
pre će bobanu odseći glavu nego što ćeš se obogatiti otoga kilograme
he jebote, ja mu juce na pvt kazem, pitaj brata da kupi i meni dgb imaces postotak, da se ne jebem preko ovih sajtova poslacu ti pare ako vec momak to radi juce kad je bio po 0.030$...on kazi vazi brate...i evo sad postuje kaze kupio sam sebi