IT Kutak - raznorazno pitanje

1. he jebote, ja mu juce na pvt kazem, pitaj brata da kupi i meni dgb imaces postotak, da se ne jebem preko ovih sajtova poslacu ti pare ako vec momak to radi juce kad je bio po 0.030$...on kazi vazi brate...i evo sad postuje kaze kupio sam sebi

2. pseto a otkud ti znas da te taj sto ti majnuje lik ne opaljuje svako malo, mune pomalo bitcoina strpa u neki svoj wallet, ko ovi na kioscima sto kradu po gram mlevenog mesa kad prave pljeskavice..kolko znam ti nisi upoznat sa materijom dao si samo pare..

3. Toliko je imao slobodnih bitkoina za razmenu, izijem, on ulaže u siacoin sad, a na ovo bacili po nepunih 20$

4. Kad uleti još para reći ću ti pa ti kaži koliko ćeš

5. Hahah vidim ja bataljujemo kladionicun otvarajte temu kriptovalute bet ahhah stranica na fb ide isto

6. Lebtejebo šta uradi ustaša

7. armine samo arctic silver termalnu
    jes malo skuplja ali radi posao

8. јеб'о те дигибајт... мајмуне!

него добро, нисам на губитку - на нули за сад, ал' ово пропаде скроз

9. Hahaahha koja si ti budaletina a brat jos veca sto te slusa

10. ма пусти то, утрчали из спрдње, али зато сиакоин јебе за сад фино. ионако ме не занимају ове краткотрајне зајебанције, видећу га за три-шест-дванаест месеци и боли ме курац. спрдња тренутна како бих нешто успут научио о томе, користиће јбг. тако сам јуче чуо за неки вагерр који још није изашао на тржиште, још је ИЦО (иницијална коин-понуда, и ја сам први пут чуо за термин "ицо"), и служи да омогући американцима којима је онемогућено легално клађење да се кладе преко овога криптовалутама и још гомила неких добрих ствари, углавном до јаја идеја.

него, питао сам на пар места за оно, онај колега његов каже купио готову конфигурацију у нс преко мађара, а за све остало што му је требало користио КП. дакле нема курца од њега и неког алтернативног пута, а овај што је био мудо у винвину тек треба да јави може ли шта да уради, пренећу ти ако буде шта.

11. Vazi.

Pa i ja sam kupio od madjara 10 komada al nemaju vise jbg. Prodali smo jos jedan juce

12. Može li bitcoinom da se kladi?

13. jebote ja cega god se uhvatim ono se sasusi, digibajt otera sam sebe u beskrajnost

14. Moći će da se kladi sa wagerr-om uskoro, za nekih mesec dana ga puštaju valjda.

15. Имате ноге и кола, исцимајте се сами по графичке
    цене у румунији
    https://www.compari.ro/
    цене у мађарској
    http://www.argep.hu/

16. Brt ja kad otvorim ove linkove vidim na rumunskom neke gume a na madjarskom samo slova, jel imaju onu sto sam napisao?

17. aj slikaj rig pseto da vidimo kakav ti je

18. (moze bilo ko da mi odg priznajem da sam glup pomalo xd)

19. Sta je rig brate?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.