Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
A zamislite stvarno mu crkla tastatura slučajno u istom trenutku kad mu se ovo izdešavalo hahah
Pa dobro krv mu jebem idi u komšiluk uzmi tastaturu pa probaj radi li i probaj ovo lečkijevo, ako neće onda radjardovo (napraviš butabilan fleš e jbg sad kako ćeš ovo), skini windows i odradi repair samo i iščukaj te komande na komšijskoj tastaturi i ukurac
Ama kako može sve da radi kad uđeš u bios menu, jedino neće kad uđeš na one opcije za butovanje, nemoguće jebeno. Nego sigurno nisi uključio onaj num lock sa strane
Kako dođeš do bios boot menu-a bez tastature objasni mi
Ps pa boban marjanovic se nije ubio pa oziveo nego je neko (ne secam se tacno ko) rekao da ce mu odseci glavu ali nisu...
Ako je stvarno ovo za num lock u pitanju, naći ću te i tući ću te mokrom politikom
Odlično pitanje lečki, vidiš dobro si ti to promislio
A kurac sad je u raskoraku kako da prizna da tastatura ipak radi jer može u bios a da ne ispadne nubina opet xd
Jbt jesam lepo reko pokrenem bios radi tamo normalno tastatura, mogu i da pokrenem boot menu sa f12 al kad udje tu ne reaguje nista, kako? E pa to vam je moj zivot eto kako
A drkaš nas ovde majmune je li ma nemoguće je to
Num lock brate, el svetli ona lampica iznam num lock
iznad
Nemoj me jebati brate znam stavje num lock
Ajde što ti hoćeš da se ubiješ, nego što posle ovih sat dva i ja hoću da ubijem prvo sebe pa tebe, to je problem
lečki, to kad kažeš "nemoguće je da ti se to dešava na kompu", uvek je moguće
uvek se setim jedne neuke komšinice koju sam pokušao da pošaljem na sajt lodžiteka i kažem joj: "kucaj tamo gore adresu koju ti izdiktiram", ona kaže ajde, ja kažem stisni enter, ona kaže, stisnula sam, ali mi ništa ne izlazi, i onda ja pet puta proveravam jel tačno upisala adresu i da li joj radi internet dok ne provalim na kraju da kuca adresu u word
tako i armin sad, veruj mi da ne možemo da predvidimo u šta je ušao i šta stiska i da li je ova sprava koja mu se pokvarila uopšte komp
Imaš li dovoljno prstiju da pogodiš samo plus ili minus a ne i pet tastera pored toga je li :D
Pajsad skeča
http://s.quickmeme.com/img/40/40aff752e965582d2e707aee67c10accc894f30ab1cd238f058d79477c3ed6d0.jpg
Inače imam igricu za tebe
http://www.whackit.co/smash_the_computer.html
Hahahahaha ovo je sto posto
Armine 'ajde napravi neki profil na fejsu ili na skajpu i daj nas preko telefona na lajv jebem ti ubićeš nas ovde
Ahahaha Radj upravo to :) Ili je toliki baksuz da su mu jedine dve dirke koje ne rade baš plus i minus
Ko bi reko da armina jebe +/- hahahahaha