IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Ja i dalje mislim da nije dobro hdd povezao ali ajde.... Armine baci slike ovde svega što te muči, pa da promislimo sve to.

2. hahah :')

arming, leba ti, oćeš da ti dam telefon da me okreneš, mogu i fiksni da ti dam, nemam identifikaciju na njemu krsta mi

ili daj neki lajvstrim napravi na fejsu i uperi kamerom u komp da gledamo šta se dešava

3. Ahahaha večito taj plus i minus :) A mi sad skečujemo, a najgora stvar je što smo se stvarno potrudili da mu pomognemo, ja se baš trudim da zamislim šta je onako najgora stvar koju bi iko ikad mogao da pogreši

4. El imaš neku govornicu na pristojnoj udaljenosti od kuće

5. Probio ga bios za pola kosa xd

6. Da da telefon pa ukucas na viber na whatsupp vidis sliku pa mi je telefon recovery za mejl pa za drustvene mreze odlican pokusaj druskane

Gde mogu da apludujem video bezbregistracije tinypic me jebe

7. Armine jebem ti lebac da ti jebem oko 10 veceras idem do grada aj daj mi komp da ga odnesem na popravku? Parkiracu auto ispred kafica i ostaviti otkljucan ti ga samo ubaci u gepek pa za par dana dodji na isto mesto da ga uznes

8. Pa mogao sam odma kod majstora da ga i za pastu jebenu al sam hteo sam kao da uradim nesto ubzivotu al me jebu ovu majmuni brate dodjem na vukajliju da trazim pomoc aleksandarkg koji nije razlikovao dugme za paljenje i za restart do pre 2god eee brate moj do sad bih ga sam popravio nego me sjebase ovi

9. Aplouduje se video da dokazem, a u medjuvremenu evo slika govneta, miki gde je taj kabl? I fun facts neki fen u ovom narandzastom prvi put ga vidim danas nije tu bio pre 3 dana kad sam cistio majke mi i sad dok sam slikao ajdr da ga zavrtim iz drkanja kad krenu da pici ko ovaj standardni fen odjednom jbt
    http://i.imgur.com/yfM2w10r.jpg

10. Batali bre brate

11. kako uživam dok gledam kako se muči ovaj majmun

12. Daj sliku i gore da vidimo hard disk, a sata kabl ti je ovaj crveni u gonjem desnom uglu.

Po ovom narandžastom misliš na grafičku karticu?

Čekaj, ti sad ne možeš ni da staviš usb fleš za frst but divajs?

Edit: koji si ti kurac čistio kad ti je prljava i matična i napajanje?

13. pa navikao da živi u prljavštini pa nije sve očistio, čisto da napravi neki balans

14. Sad ce ps da dodje da ti izlomi kompa
    Pa da imas pravi problem hahaha

15. Imaš i na grafičkoj fen, nemoj da se koncentrišeš na taj fun fact

16. Eo brt i kako prljavo de ti vidis? Sto se tice crvenog kabla povezan s jedne strane s druge nije haahh tako mi majstor vratio prosli put nisam ja nista dirao
    http://i.imgur.com/LFoGQFLr.jpg

A evo i snimak boot menu tako da svakkao ne mogu da pokrenem sa flesa, i pre nego sto poletite ahahah ne svetli mu num lock ne svetli nista jebeno jer ne radi, a u biosu lagano sve radi cak sam iskljucio ibukljucio num lock tamo lagano, al cim louduje boot menu nista jbt nemojte i to da snimam
    https://ufile.io/2iiq2

17. Ček ajde da kažemo da si dobro povezao ovaj dole hard disk. Al šta ti je ovo gore (donji desni ugao na slici i da li je i pre bilo tako odspojeno)? Crveni sata kabl izvadi ako ništa nije na drugom kraju i porveri da li je narandžasti dobro utaknut.

Jel imaš neku staru tastaturu sa ps2 priključkom za slučaj da ti se drajver za usb ne loaduje automatski (mada ti onda uopšte ne bi radila tastatura u biosu).

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.