Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Doživljavam da mi se kursor otme kontroli i krene da luduje po desktopu a da pri tome ja nisam pio nikakav alkohol, kao i sitnije neprijatnosti sa pokretanjem youtube klipova (iako su i java i adobe verzije sve naj naj i mahina mi nije loša. Sumnjam na trojance.
Ovo za kursor može biti i do miša, a sitne neprijatnosti sa jućub klipovima je sitna stvar. Proveri da nemaš neku šugavu ekstenziju u browseru i zameni miš.
Instalirah Security Essentials, dobar je.
Da zamolim i ovdje, šta. Nek se javi dobra duša da mi pomogne da skinem directx 9.41, treba mi, hića je.
Uprc'o sam 4 gigabajta ddr troike i doš'o sam da se kurčim.
Nisi svjestan koliko sam bio sretan kad sam vidio da je neko postovao na temi poslije mene, kad ono kurac. Srušio si mi snješka kitom i potpišao se na njemu.
Nesto mi ''guta'' memoriju. Sumnjam da su u pitanju neki fajlovi sto sam ih skinuo. Moze li System Restore da pomogne?
^ dobio sam rak na mozgu od tvog posta.
---
http://www.threadbombing.com/data/media/2/687fea91677be9103defb8dc0b97e8b7.gif
lol
Јел има по Београду људи да раде неко крштено извлачење фајлова са упокојеног хард диска и колко кошта то?
ima. moja koleginica je to radila, mogu da ti nađem kontakt. mnogo je skupo, čini mi se da je pominjala 500.
Ајд пошаљи ми то у пвт, жива ти срећа. Мада ми се чини да неће ови моји интересенти давати толки новац. :)
zvaću je ujutru, kasno je sada. šaljem ti pvt čim saznam.
У међувремену ћу се чути са овим људима, па можда нећеш ни морати да зовеш. Заправо, рачунај на то. :Д
ЕДИТ: Озбиљна фирма и неозбиљан бекап података. Сад ће се научити памети.
vidi, nemoj da se fataš za cijenu, nisam siguran, možda je manje. sačekaj, saću je zvat.
koliko je taj hard pokojan? šta je umrlo,elektronika,motor?
Да га јебем, то је газдин асус нетбук ког је користио буквално као примарни рачунар. Е сад, видим по нету да има пун курац оваквих случајева да је баш на том моделу нетбука рикнуо хард. Покушавао сам да дигнем вин у пет различитих сејф модова, са оног рекавери диска, са виндовс инсталације, црн екран и трепће курсор. Успем некако да дигнем убунту са екстерног харда, али не може драјв да се маунтује, не ради форс маунт, ништа ништа. Мада се не разумем претерано у ове ситуације.
Jel klikće?
čekam da mi odgovori, saće ona. ruke su joj u tijesto.