Ма не мереш ми помоћи боље од гугла. :)
Сад налазим неке екстремне форс солуције за читање овакавих дискова, па шта ми бог да. Иначе, сад сам покренуо рекавери диск са екстерног харда и опет ми се јави црн екран, али са стрелицом коју могу да мрдам. Ал ништа више. Условно речено, кликће, али нема одзива. :Х
панинаро, јави њеним укућанима да је упале на скајп док меси погачу
http://www.itsvet.com/tekst/xwave-ls2/6422/ Ови су бољи, то је и мени дудуку јасно. Е сад, колика је разлика?
Другарица их купила за 1200, али се испоставило да јој стари звучници нису покварени :Д Тако да могу да их добијем за 1000, буквално су нови и некоришћени, имају 2 године гаранције. Претпостављам да за хиљадарку не могу да добијем ништа боље?
@electrolover
Mogu ali je to veoma skupa i nepotpuno uspesna egzibicija.
@stiven
Xwave je sranje marka. Svaki njihov proizvod sa kojim sam imao kontakta je sranje neopisivo. Podrska im je losa a kvalitet jos losiji.
Sranje su i ti genius zvucnici. Radili kad su bili novi (nekih nedelju dana) i nekoristeni jos nedelju dana. Razultat - krce i raspadaju. Ne jebi se se sa tim sranjima! Kupi neki logitech i budi miran (sto se tice kucnih potreba).
Јесте да је лош и слаб звук, али трају, ево већ 7-8 година. Мени треба само да је мало јачи и квалитетнији звук од овог што сад имам, али да не дајем више од 1000 кинти.
ko'ko je gej ovaj novi dizajn, i tjubeta i majkrosoftovog logoa, svi nešto pošli u tom pravcu. Neke leve, isprane boje i minimalizam kakvom bi i taštino srce pozavidelo. No me gusta, ni ič!
Sinoć mi je komp normalno radio, jutros da ga upalim, neće. Proverio sam kablove, promenio utičnicu, stavio novo napajanje, ne reaguje ništa kada stisnem power dugme. Palo mi je na pamet da se upravo to dugme pokvarilo, nije, proverio sam. Riknula matična ili šta?
Ма не мереш ми помоћи боље од гугла. :)
Сад налазим неке екстремне форс солуције за читање овакавих дискова, па шта ми бог да. Иначе, сад сам покренуо рекавери диск са екстерног харда и опет ми се јави црн екран, али са стрелицом коју могу да мрдам. Ал ништа више. Условно речено, кликће, али нема одзива. :Х
панинаро, јави њеним укућанима да је упале на скајп док меси погачу
PVT imaš radjarde
Da li postoji mogućnost da se povrate podaci sa pokvarenog hard diska?
http://www.itsvet.com/proizvod/genius-sp-q06s/comp_tehn_speakers/41/47
Имам их већ годинама, једино зајебава некад што се чује звук и кад скроз смањим :Д
http://www.itsvet.com/tekst/xwave-ls2/6422/
Ови су бољи, то је и мени дудуку јасно. Е сад, колика је разлика?
Другарица их купила за 1200, али се испоставило да јој стари звучници нису покварени :Д Тако да могу да их добијем за 1000, буквално су нови и некоришћени, имају 2 године гаранције. Претпостављам да за хиљадарку не могу да добијем ништа боље?
@electrolover
Mogu ali je to veoma skupa i nepotpuno uspesna egzibicija.
@stiven
Xwave je sranje marka. Svaki njihov proizvod sa kojim sam imao kontakta je sranje neopisivo. Podrska im je losa a kvalitet jos losiji.
Sranje su i ti genius zvucnici. Radili kad su bili novi (nekih nedelju dana) i nekoristeni jos nedelju dana. Razultat - krce i raspadaju. Ne jebi se se sa tim sranjima! Kupi neki logitech i budi miran (sto se tice kucnih potreba).
Јесте да је лош и слаб звук, али трају, ево већ 7-8 година. Мени треба само да је мало јачи и квалитетнији звук од овог што сад имам, али да не дајем више од 1000 кинти.
Znaš kako...
PROVERI IH PRVO.
To ti je najsigurnija varijanta.
Al i to što kažeš... Šta bi ti za 1000 din...
Океј, хвала ти.
Da li ima neki programcic da preko njega konvertujem xbox/ps3 igru pa da je gazim na PC?
Emulator se zove. Guglaj nesto tipa PS3 to PC emulator
E to care, emulator. Cim sednem za komp cu da potrazim. Hvala.
Al emulatori obično traže malo kvalitetniji komp i treba da se zajebavaš sa podešavanjima. Veruj mi, odustaćeš kada vidiš šta sve treba da se njaka.
Igra mi se igra na foru UFC ili MMA a toga ima samo za xbox/ps3...
Maloprije sam otiso na Jew tube. Ja tamo, kad ono međutim. Nego da priupitam, jel se i vama izmjenio izgled jew tubeta?
Изменио се и није лоше осим што би наслов требао да стоји изнад клипа.
ko'ko je gej ovaj novi dizajn, i tjubeta i majkrosoftovog logoa, svi nešto pošli u tom pravcu. Neke leve, isprane boje i minimalizam kakvom bi i taštino srce pozavidelo. No me gusta, ni ič!
Abre, na šta liči sad ovaj jutjub, jebogapas! Fuj. I još ime klipa ispod. Fuj na kvadrat.
Oću da apdejtujem nod al mi kaže da je user name i pass istekao. Šta da radim ? trajno rešenje neko ?
Sinoć mi je komp normalno radio, jutros da ga upalim, neće. Proverio sam kablove, promenio utičnicu, stavio novo napajanje, ne reaguje ništa kada stisnem power dugme. Palo mi je na pamet da se upravo to dugme pokvarilo, nije, proverio sam. Riknula matična ili šta?
Да ти нису струју исекли?