IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Fala celte, poslaću ti konzervu mesa od losa ili medveda, biraj.

2. 400fr

New phone, who dis?

3. nemoj medveda, leba ti, sad kad sam bio u finsku zena na aerodromu, cek da kupim da vidim bas sta je, i tako sedimo otvorili onu konzervu, gledamo, ona jede sa sestrom, ja ih gledam. kazu lepo, ja ih gledam. pojedose one ono, ja odgledah.

nema sanse znaci.

losos moze, tu nemam mentalnih problema.

4. haha google ftw celt own

ja sam te krivo razumio, podsetilo me na jedan uobicajen problem na iOS-u kad se placa karticom. Nista sad moras platiti celtu a za te pare si mogao unajmiti 200 robova iz bangladesa da ti naprave sest takvih app xd

5. los, ne losos. mada moze i losos.

6. Brt mogao si svratiti, ima sad onih dnevnih izleta, Helsinki-Talin povratna karta brodom 18 evra.

7. prosle zime jos, nije sad, a i bio sam na severu finske, u oslu samo 2 dana na tamo kad sam presedao.

8. Helsinki-Talin povratna karta brodom 18 evra

takozvani, booze cruise

9. Jeste da. Umirem od smeha svaki put, na šta ti ljudi liče pri povratku u Finsku i koliko paketa žeste ponesu sa sobom. Staro, mlado.

10. e, a sta prodajes?

11. Ništa još, nego testiram kako to ide, to jest šta mi sve treba ako oću shop otvarati. Nisam se prije bakćao s time, a ovde je prejednostavno otvoriti firmu za bilo šta, sve online ide.

A i uvek postoji opcija da ubijem koji dinar praveći nekome e-shop. Iako mi je pomalo jasnije zašto ljudi koriste Shopify i ta gotova rešenja.

12. Btw, problem bio sa cacheom, sad sam naštelovao WP Super Cache, stavio iznimke u Rejected URL Strings, uključujući i checkout stranicu.

13. i to si guglao, a da si guglao ono sa prethodne strane ustedeo bi 400fr

14. treba da otvorimo posebnu karticu na sajtu DIJASPORA đe ćete da mi nađete neki posao gore međedi jedni

15. Ali nema ovde te raje i tog meraka i rakijice za dušicu pravoslavnu, ne znam hoće li ti nedostajati to.

16. Kameni mogu li da prodajem “used underwear” na tom tvom online shopu eto prvi posao da ugovorimo odmah

17. Može, ali prvo mi pošalji uzorak, neću ljudima svašta valjati

18. Ima li gdje kakav odličan monitor od 27 inča a ispod 20k dinara?

19. Definisi (hehe) odlican? Rezolucija, refresh rate, tip LCD-a (IPS, VA, TN)? Za sta ces koristiti monitor, rad, igranje, multimedija? Pa da vidimo sta moze da se iskopa

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.