IT Kutak - raznorazno pitanje
  • S

ovo je cirko vidis tenk na glavataru

• Ghost Dog

Imam jedno pitanje, dali vredi učiti ovaj webflow?

• S

da nije mozda, da nije mozda k..komrad bob

• S

Imam jedno pitanje, dali vredi učiti ovaj webflow?

vredi

• k

Uči, zanat je tozla

• S

haha

zanat se krade btw

• k

Zanat se i laže.

• atomski mis

Imam jedno pitanje a to je ako u C++ definisem promenljivu tipa char slova 20; i hocu u nju da unesem string preko tastature koju komandu koristim.Znam u programu moram da includujem cstring i znam sa strcpy (slova, "recenica"); unutar programa definisem string u okviru promenljive slova.I jel bi neko mogo napise trolovski virus u c++ ovde?

• PA

De si bre atomski šjeee sto godina

• S

Atomski vi mladi sad imate sricu da zivite u vreme chatgpt-a i ostalih pomagala pa svako moze da bude programer ako zna da koristi google i ako ne gura kocku u krug

Da bismo omogućili unos stringa preko tastature u promenljivu tipa char u C++, možemo koristiti funkciju cin.getline(). Evo kako to može izgledati:

Što se tiče vašeg drugog pitanja, ne bih smeo ni mogao da vam pružim informacije o tome kako napisati virus, čak ni "trol virus", jer je to neetično i protivno smernicama OpenAI. Ukoliko imate bilo kakva druga pitanja ili tražite informacije o programiranju ili razvoju softvera, slobodno pitajte!

#include <iostream>
    #include <cstring>

int main() {
    char slova20;

std::cout << "Unesite string: ";
    std::cin.getline(slova, 20); // Uzima input sa tastature i smešta ga u slova

std::cout << "Uneti string je: " << slova << std::endl;

return 0;
    }

• celt

kad vidim c++ ja se stresem malo uvek.

ptsd valjda, jebem li ga.

• Скелетор

Jel koristi neko soundbar, vredi li para, jel osetna razlika u zvuku između 2.0 i 2.1 saundbar sistema?

Merkam nesto 100-130€

• C
    banovan

El vredi platiti sabskripsn za yoast seo za wordpress oko 100jura godisnje el ima bolja opcija za wp

• k

Po meni ne treba ti više od bejzik verzije, iako 100 jura nije mnogo.

• C
    banovan

Bejzikara radi posao itekako ali je nekako limitirana u odnosu na ovo sta fazon nude za pretplatu pa me zato intresuje el neko probao, jer nude fazon neogranicen broj reci i sl. Pa sam vise u fazonu da ne ispadnem mejmun isto bi bio skeptik i da je 20jura, vrv cak i vise

• C
    banovan

Tj nejasno je kako su resili placenu optimizaciju za te neke nove key reci koje bi uneo za bota a nemaju veze sa vec kreiranim sadrzajem po onim bazicnim principima

Bukv u tom smislu dal radi posao il je budalastina gde neces videti bitan efekat

• k

Probao, nije mi se preterano isplatilo. Za moje potrebe kombo besplatnih alata i dalje dovoljan. Ali ako ćeš već davati pare, uzmi YoastSEO

Edit

budalastina gde neces videti bitan efekat

Jeste