IT Kutak - raznorazno pitanje

1. @Слепи Ретард:

Koristiš AMD procesore i srodne ploče, oganj i zlo na tebe!

Šala, imam jarana, radio je u Americi u Intelu neko vrijeme, a ogromni slogan na ulazu je:

'Sve što pravi AMD, a nije besplatno, skupo je!!!!'

2. selenijum
    Retarde, jesi li probao apdejtovati bios (ne da mi se opet čitati čitav post, a zaboravila sam šta sve piše)?

Нисам, мрско ми, а и не верујем да би решило проблем ;)

celtic
    @Слепи Ретард:

Koristiš AMD procesore i srodne ploče, oganj i zlo na tebe!

Šala, imam jarana, radio je u Americi u Intelu neko vrijeme, a ogromni slogan na ulazu je:

'Sve što pravi AMD, a nije besplatno, skupo je!!!!'

Јест АМД, али је хај енд, што би се рекло... А АСУС-ова плоча је исто врх и подржава 32 гига РАМа, немогуће да зајебава већ на 12... :)

3. Kak'a je AMD Radeon 5450?

4. Ја бих рекао да није ни за шта више од нета и филмова...

5. E, znam da vas gomila ovde koristi BSplayer za filmove, pa aj mi recite šta radite kad mnogo koči? Odnosno, koči slika, zvuk ide dalje. Pogasio sam sve što mi jebe radnu memoriju, al' opet mi secka neviđeno.

6. Реинсталација увек помаже, бар у мом случају ;)

7. Slepi, moze li bar igricu neku da potera jebemu mater..
    Tipa Max payne 1,2, wolfenstein, NFS UG 1,2, GTA VC, SA, Call of duty 4?

8. Slepi, moze li bar igricu neku da potera jebemu mater..
    Tipa Max payne 1,2, wolfenstein, NFS UG 1,2, GTA VC, SA, Call of duty 4?

Моћи ће, али не очекуј превише... Ево шта каже Свет компјутера за њу...

Kao i prethodnici, i HD 5450 ima 80 stream procesora i komunicira sa memorijom putem 64-bitne magistrale. Stizaće i sa pasivnim hlađenjem, što je čini idealnom za HTPC računare. Za potrebe igranja ovu karticu ima smisla koristiti samo na rezolucijama 1366 x 768, tj. uz najmanje 19” monitore i 32” televizore, i to isključivo sa najnižim nivoom detalja. Kao što možete videti sa grafikona, na jačim postavkama detalja kartica je neprimerena igranju. To važi za sve kartice ovog cenovnog ranga, pa se ni HD 5450 tu ne izdvaja. Ono po čemu se ovaj Radeon razlikuje jeste energetski vrlo efikasan i ekonomičan rad bez buke, o čemu govori i TDP od svega 19 W. Uz odlične 2D i video mogućnosti jasno je da je ova kartica namenjena korisnicima koji se ne igraju ili to rade sa starijim, manje zahtevnim naslovima.

9. Pu ukurac..
    Pa koja je neka najeftinija karta koja moze nesto da uspe kod igrica?
    Izvini sto te stalno ovako smaram :) hvala sto pomazes :)

10. Kojу плочу имаш, колики ти је буџет?

11. MSI K9N Neo V2.. Pa iskreno nije neki veliki budzet..
    Do 4 hiljade maksimum..

12. пфф, у том ценовном рангу ја стварно не бих знао шта да ти препоручим... јебига

13. Jebiga :)

A kakvo misljenje imas o repariranim?
    Valja to uzimat?

14. Sale, ja imam ovu grafiku. Ja od igrica picim San Andreas, Counter Strike i Football Manager.
    To moze da gura ko iz picke. Za ostalo ni ne pokusavam.

Al realno, bez izdvajanja bar 80e za grafiku, neces se naigrati.

15. Па ја сам такав лик да ја волим дузмем нешто ново и то квалитетно и поуздано, тако да ја лично за себе не бих узео реп. графу.

Мож да те укења, ал мож и да те покења, ако ме разумеш. Ето. ;)

16. Gazi, hvala sto mi rece to :)

A znam, ali ova je postala nepodnosljiva, zabada mi non stop komp, ponekad se gasi u sred filma sam od sebe.
    Pitao cale po poslu, kazu graficka..

A i onako smo pricali cale i ja i uzimamo novi komp negde u maju-junu, tako da mi treba samo da izdrzi do tada.

Па ја сам такав лик да ја волим дузмем нешто ново и то квалитетно и поуздано, тако да ја лично за себе не бих узео реп. графу.

Мож да те укења, ал мож и да те покења, ако ме разумеш. Ето. ;)

Razumem slepi, i ja volim duzmem novo :)
    Ali ovo bar da istraje 5,6 meseci.
    Valjda ce za toliko da istraje majkumu.

17. Онда узимај половно (ал да ради лол) и боле те мудо ;)

18. Popricacu sa caleta sutra pa cu da prosetam po radnjama ovamo :)

19. A i onako smo pricali cale i ja i uzimamo novi komp negde u maju-junu, tako da mi treba samo da izdrzi do tada.

Onda brate uzmi ovu za 4000 i bole te patka. Neces igrati PES i NBA 2k13, al ono gore sto si napisao bi trebalo da tera.

Imas sajt CAN YOU RUN IT, pa mozes da proveris sta ti pise za tvoju konfiguraciju.

20. Znam, idem na taj sajt.
    Al treba para :)
    Ako imas nesto za sutra da se odigra, javi gazi..

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.