IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Al treba para :)
    Ako imas nesto za sutra da se odigra, javi gazi..

Kako se slatko nasmejah. :)

2. Niko Huju da kaze da instalira VLC umesto BS-a, moze i KM, manje ce da secka.

3. Hujo, bježi od BS-a, to je masonski softver! Elem, ako već nije do mašine, onda instaliraj KMPlayer. Sve gledam na njemu, i ako nešto u njemu ne mogu otvoriti, onda je ziher video-zapis sjeban. Nije me zajebo bbukvalno nikad, pa ti vidi. Eto, ajd sad....

4. Kako da instaliram jebeni Fleš plejer na Androidu 4.0.4??????!!!!!!!! AAAAAAA!!!!!

5. Koliko da tražim za HTC Wildfire, 2010. kupljen, ima možda jednu ogrebotinu, slušalice i sva ta oprema?

6. Kak'a je AMD Radeon 5450?

http://media.eponuda.com/racunari_graficke_kartice/powercolor/522901_l.jpg
    Ако је то ова, имам је и ја. Најбоља за 3200, нема даље. Сваку игрицу модерну сам погурао без јебемти, али ме код ових новијих јебе процесор,јер је матор богаоца.
    Бољу нову за те паре неш да нађеш. Ако нађеш, јави ми која је:-)

7. nesto su mi iskocili ono silni barovi i promenjena mi je pocetna strana
    pocetnu stranu sam promenio, ali ne mogu da namestim da mi google bude umesto nekog vnugo pretrazivaca kad otvorim new tab
    google chrome u pitanju

8. Zakačio si neki malware, izmenjen ti je registry. Skini http://www.malwarebytes.org/ i iskeniraj, pa ukloni to što nađe.

9. nesto su mi iskocili ono silni barovi i promenjena mi je pocetna strana
    pocetnu stranu sam promenio, ali ne mogu da namestim da mi google bude umesto nekog vnugo pretrazivaca kad otvorim new tab
    google chrome u pitanju

Settings -> Search
    Probaj ovako.

10. Da li cesto 'zabadanje' kompa moze da bude do graficke?

11. Jel može neko da mi kaže šta da radim, kad igram kanter neće da učita neke mape, smao izađe iz igrice i da obaveštenje tipa: warning, could not open de_vegas.wad ili isto to samo awp_rooftops.wad. a mapa neka skroz leva nije uopšte ni vegas ni rooftops

12. što prosto ne reinstaliraš igricu?

13. instaliraj u drugi folder

14. Zvučna kartica radi, zvučnici rade...ali zvuka nema...šatro nisu priključeni...ima li leka?

15. @kostja Mozda je do drajvera.

Skinuo sam instalaciju za win7 ultimate, ali je u obliku .iso fajla. A on, koliko znam, se pokrece samo preko daemon tulsa ili tako tih programa. E sad, nije mi jasno kako da reinstaliram sistem, zar nece da se daemon tuls izbrise prilikom reinstalacije?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.