@rnrt-rain
Mislim da ćes slabo naći pomoć oko delphi programiranja. Imaš dosta literature na netu i foruma ali opet delphi nije mainstream što znači da ga manje ljudi i zna.
To što ti hoćeš da uradiš je najprostiji primerak tipa Hello World. Idi na ES
Браузер ми је ужасно спор кад је укључен торент. А није због заузимања капацитета. Подједнако кочи и кад скида нешто и кад не скида. Како да поправим то?
Бемлига, не да ми се сад да отварам, сјебаће ми све.
Колико би требало да буде? Да пробам после.
Мада, не верујем да је до тога. Покушавао сам раније са разним бројевима и није помагало. Што је најбоље, некад нормално ради и са великим бројем конекција.
Ma skinuo sam sa isohanta, ali ne kapiram što ne radi na Pajret beju, nije ni ranije radilo dok je bilo ono magnet i get file, sad su spojili i sad ne radi uopšte.
@gm
Ogranici down/up brzine na nekih 10-20-30kb/s i trebalo bi da ti sljaka normalno
Види, ја заборавио на гма. Ово ограничење му и неће нешто помоћи, пошто каже да му је спор нет и кад се не скида ништа. И даље мислим да је проблем у овим конекцијама, али јесте да је мали број конекција, па не знам шта би ту могао да проба. Ја сам имао тај проблем на икс-пе-у, пошто има неко подразумевано ограничење на 10 тцп-ип конекција. Ако имаш икс-пе, можда треба пробати да се повећа тај број конекција. На седмици ових проблема нисам имао.
Јесте, икспе је у питању. И постоји та јебада са тим малим бројем конекција, али није то у питању код мене.
Сконтао сам да има пун курац људи на нету који се муче са тим срањем. Углавном, преоблем је на релацији НОД - уторрент. Треба у ноду, у подешавањима за антивирус и антиспајвер ићи на конфигурисање веб аксес протекшна, и ту онда одабрати ХТТП, па броњсерс и уклонити одабир са уторрента.
Засад шљака.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
@rnrt-rain
Mislim da ćes slabo naći pomoć oko delphi programiranja. Imaš dosta literature na netu i foruma ali opet delphi nije mainstream što znači da ga manje ljudi i zna.
To što ti hoćeš da uradiš je najprostiji primerak tipa Hello World. Idi na ES
Jos pre ce odgovor dobiti na benchmark.rs.
Браузер ми је ужасно спор кад је укључен торент. А није због заузимања капацитета. Подједнако кочи и кад скида нешто и кад не скида. Како да поправим то?
Obrisi kukiz.
Ограничи у торенту број конекција.
Пробао да спустим на 35. Неће.
На колико би требало ставити?
Па шта ја знам, 35 је ок. А онај upload slots?
ЕДИТ: И како мислиш да ти кочи и кад не скида? Је л' сидујеш нешто док кочи?
Бемлига, не да ми се сад да отварам, сјебаће ми све.
Колико би требало да буде? Да пробам после.
Мада, не верујем да је до тога. Покушавао сам раније са разним бројевима и није помагало. Што је најбоље, некад нормално ради и са великим бројем конекција.
Споро отвара странице. Чак и кад ништа (или скоро ништа) не скида или аплоудује, а укључен је.
A da ti nije prosto spor net? Koji brauzer koristiš?
Не. Кад искључим микроторент, после пар минута проради нормално. Исто је на свим броњсерима.
Što neće da mi radi skidanje torent fajla sa Pajrat Beja? Kliknem da ono get torrent i ništa, kad idem "open in new tab" otvori se samo prazan tab.
ko zna...
idi ovde: torrentz.eu
trazi torrent i ponudice ti trakere gde ga ima, pa skini sa nekog drugog.
Ma skinuo sam sa isohanta, ali ne kapiram što ne radi na Pajret beju, nije ni ranije radilo dok je bilo ono magnet i get file, sad su spojili i sad ne radi uopšte.
Taj magnet ti nije dobro namagnetisan pa slabo hvata torrente.
Ремац и Викид, хвала на одговорима!
@gm
Ogranici down/up brzine na nekih 10-20-30kb/s i trebalo bi da ti sljaka normalno
Uspeo sam, skinuo sam uTorrent, a batalio BitTorrent, sad oće magnet linkovi.
@gm
Види, ја заборавио на гма. Ово ограничење му и неће нешто помоћи, пошто каже да му је спор нет и кад се не скида ништа. И даље мислим да је проблем у овим конекцијама, али јесте да је мали број конекција, па не знам шта би ту могао да проба. Ја сам имао тај проблем на икс-пе-у, пошто има неко подразумевано ограничење на 10 тцп-ип конекција. Ако имаш икс-пе, можда треба пробати да се повећа тај број конекција. На седмици ових проблема нисам имао.
Јесте, икспе је у питању. И постоји та јебада са тим малим бројем конекција, али није то у питању код мене.
Сконтао сам да има пун курац људи на нету који се муче са тим срањем. Углавном, преоблем је на релацији НОД - уторрент. Треба у ноду, у подешавањима за антивирус и антиспајвер ићи на конфигурисање веб аксес протекшна, и ту онда одабрати ХТТП, па броњсерс и уклонити одабир са уторрента.
Засад шљака.