IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Нарежи на диск.

2. Ja konkretno cu da koristim fles. Ali, daemon tuls, program koji pokrece instalaciju sa flesa, se nalazi na sistemskom disku. I prilikom reinstalacije on ce da se izbrise, i nije mi jasno kako sad to funkcionise.
    Nadam se da razumete. :)

3. Ne može tako kao što ti hoćeš. Moraš da napraviš butabilni USB i da sa njega pokreneš instalaciju kao sa cd-a. Skini "Iso to USB" program, njim nareži iso fajl na USB, izvučeš fleš, ubaciš i pokreneš instalaciju.

4. E pa to, to sam 'teo. Fala.

5. WinRar može da ti raspakuje ISO. Kopiraš na USB i svaki iole noviji računar ima opciju u BIOSU da se podesi da bootuje sa USBa

6. http://www.mts.telekom.rs/index.php/Sta-sve-box-sadrzi.html Koristi li neko ovaj BOX, kolika vam je brzina, iskustva i da li se prilikom uzimanja menja modem, tj. dobija neko novo goMno?

7. Колико може да кошта солидан уређај за екстерни хард диск?

8. @cmarnikolutic
    koristio sam na kratko. daju ti neko govno od vajrlesa na kom se gubi signal (ne znam kakvo je na kabal) a ako uzmes iptv umeju da jedu govna da si daleko od poste, pa te smaraju da uzmes samo net. nama su kenjali da smo dalje od 2km od poste, a posta mi (mala) na 300 m od gajbe. velika na 1700m ( ulicom, ne vazdusnom linijom!)...
    takva su moja iskustva...

9. Dajte dobar program ili sajt za traženje i automatsko skidanje drajvera za komp.

10. Moze misljenje nekoga ko ima netbook.
    Isplati li se uzeti tako nesto? Tablete ne podnosim, a potrebno mi je nesto prenosivo, sa normalnim OS-om da mogu da programiram, surf i office. Dobra autonomija se podrazumeva. Ako moze da potera Photoshop i LightRoom, tim bolje. Za ove dve poslednje stavke ne mora da radi kao zmaj, kao sto nece, ali da moze ikako. Igre me ne interesuju apsolutno. Najvise me brine velicina ekrana, koliko hocu da bude prenosiv, toliko necu da imam osecaj kao da imam mobilni u rukama.
    Ako je odgovor NE, ima li neki ultrabuk za do 350E, a da valja? Kakva je autonomija tim cudima uopste?

11. Moj savet ti je da dodaš koji euro više i uzmeš laptop, i nema dobar ultrabook za tu cenu, jedino polovne da tražiš.

12. Imam vec laptop, nije u tome poenta, potrebno mi je nesto prenosivo.

13. Prvi put uključujem računar, gotov kupljen, desktop, ali mi monitor ne radi. Tj. stoji da nema VGA signal.
    Da li neko zna šta može da bude problem?

14. proveri kabl koji spaja monitor i komp. Proveri da li je dobar kontakt.

15. Види јеси ли укључио у струју.

16. Ma dobar je kontakt, na ostala dva kompa mi sve radi kul, sa isim monitorom, ali ovde nešto zeza. Znači, nije do monitora, ne verujem ni da nešto ne radi (jer je nov, mada nije nemoguće), ali pre će biti da je neki drugi problem. Na grafičkoj se nalazi samo ulaz za HDMI, a na matičnoj je za VGA...

17. Možda ti treba konverter, sine. Kupi konverter pa uključi, to je rešilo kod men taj problem.

18. Za šta konverter?

19. Iako sam bio ubedjen da nije potreban konverter, jeste :) Mnogo sam glup, a tebi Chavezu fvala na pomoci.

20. Ništa, drago mi je da sam ti pomogao. Lično iskustvo beše. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.